2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 22 پست
پر هیجان و ذوق بودم باهاش لباسامو ست میکردم باهاش دیوونه بازی میکردم باهاش ۱۰۰۰ تا حاطره دارم چج ...

عزیزم فراموشی بزرگترین نعمتی هستش که خدا بهمون داده

دور از جون یه مادر فرزندش رو از دست میده بالاتر از این هست اما زمان و خداوند کمکش میکنه

شما هم از خدا کمک بگیر مطمئن باش گذر زمان هم به کمکت میاد

بهت قول میدم دوباره عاشق میشی و با عشق ازدواج میکنی همه چیز رو بسپار به خدا 

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
حق داری درکت میکنم و میدونم الان باورش برات سخته اما یه روزی میرسه که میگی خداروشکر که این ادم رفت ا ...

دلم داره اتیش میگیره

باباش چند ماه مریض بود

چقدر غصه خوردم

چقدر داغون شدم

۱ ماه پیش باباش فوت شد

بخاطرش حاضر بودم هر کاری بکنم

ولی اون گفت باید به خواهر و برادرش رسیدگی کنه

بهش گفتم پس من چی

گفت فعلا ازدواجمون معلوم نیس کی باشه

گفتم حداقل تکلیفمو روشن کن من تا کی باهات بیامو‌ندونم تکلیفم چیه

که این شد شروع بحثامون...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فراموشی بزرگترین نعمتی هستش که خدا بهمون داده دور از جون یه مادر فرزندش رو از دست میده بالاتر ...

برام دعا کنید فراموش کنم

این مه تازه رسیدم به نقطه ی صفر داره داغونم میکنه

اینکه بخاطرم نجنگید داغونم میکنه

خدا کمکم کنه

برام دعا کنید فراموش کنم این مه تازه رسیدم به نقطه ی صفر داره داغونم میکنه اینکه بخاطرم نجنگید داغ ...

برات دعا میکنم عزیزم

شما هم به خدا توکل کن

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
دلم داره اتیش میگیره باباش چند ماه مریض بود چقدر غصه خوردم چقدر داغون شدم ۱ ماه پیش باباش فوت شد ...

عزیزم میدونم الان ناراحتی ولی خیلییییی اشتباه کردی اخه یه ماه بیشتر نیست پدرش فوت شده الانزمان مناسبی نبود تحت فشار ازدواج بذاریش برای پسر حالم همچین اتفاقی افتاد قبل چهلم پدرش دوست دخترش میگفت حالا تکلیف ما چی میشه اونم میگفت من تنها فرزندم و تازه بابام فوت شده باید پیش مامانم باشم خلاصه جدا شدن با وجودی که میدونستم پسر خالم دوستش داره ولی الان خالم اصلن کاری نداره به پسر خالم چون جوونم هست کاملا مستقله چندتا هم خونه دارن اگه دختره یکم صبر میکرد ها الان بهتربن زندگی و داشت اخه این عجله برای چی بود