2777
2789
نیشگون درسته 

ما میگیم وشگون

شیرازی😎✌✌والا تاحالا نیشگون نشنیدم ولی فک کنم دوتاش درسته چون نت سرچ کردم

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
ما میگیم وشگون شیرازی😎✌✌والا تاحالا نیشگون نشنیدم ولی فک کنم دوتاش درسته چون نت سرچ کردم

نیشگون یعنی مانند نیش

چون عین نیش درد داره

گویش استاندارد هست

صد البته زنده باد شیراز و مردمانش 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیشگون یعنی مانند نیش چون عین نیش درد داره گویش استاندارد هست صد البته زنده باد شیراز و مردمانش&n ...

فدات😍

پس کلمه جدید یاد گرفتم😁😍

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

آره از رفیقم کتک میخورم (رفیقم دختر هست ) 

دوستم داره

ولی خب استرس که میگیره دیگه دست خودش نیست😃😃😂😓😓  گردنمو میگیره فشار میده خفم میکنه 

بعد ک میگذره آروم میشه 

بعضی وقتا هم به شوخی البته 🙇

آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙
نه  ولی بچه جاری ام زده توی صورتم که جاش بمونه  گذاشتم به حساب بی ادبی والدین

واییییی بچه جاری  😐😠😠😀

میبردیش یه جا کسی نبینه یه نیشگون میگرفتی ازش حالش جا بیاد

آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙
واییییی بچه جاری  😐😠😠😀 میبردیش یه جا کسی نبینه یه نیشگون میگرفتی ازش حالش جا بیاد

دلم نمیاد 

بچه است 

سه تا بچه دارند و متاسفانه تحت تاثیر آموزه های مادرشون هستند

البته سومی یک ساله است

دو تای بزرگ‌تر گاهی حرفهای زشتی به من میزنند ‌ و واقعا سخت میشه تحمل کرد ولی خب بچه اند 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

شوهرم سراینکه خواستم برم بیرون کناردر باورمیکنی خیلی دلم گرفته بودخواستم بچهاروببرم بیرویه ذره حالم ...

ای وااای شوهرت نمیاد ؟ بچه هات بزرگن ؟

متاسفانه بعضی آقایون دلشون خرااابه ...ک از این حرف ها میزنن.صلاح کارت رو خودت بهتر میدونی ولی خب ی کاری کن دیگه اجازه نده ب خودش اینجوری بزنه اومدی خدایی نکرده میرفتی تو کما اصلا...سر شوخی نیست ک !

ای وااای شوهرت نمیاد ؟ بچه هات بزرگن ؟ متاسفانه بعضی آقایون دلشون خرااابه ...ک از این حرف ها میزنن. ...

نمیخوام شوهرم بفهمه مخفیانه میخوام برم کویت بچهام هنوزکوچیکن منتظرم یه ذره فقط ازاب وگل دربیان یاترکش کنم یادست دوبچموبگیرم شبی برم مهاجرت کنم واسه همیشه

نمیخوام شوهرم بفهمه مخفیانه میخوام برم کویت بچهام هنوزکوچیکن منتظرم یه ذره فقط ازاب وگل دربیان یاترک ...

چ شجااع اونجا کسی رو داری ؟ سخته زن تنها بادوتا بچه مهاجرت کنه ک ! کویت مگه راحت مهاجر قبول میکنه؟

ای وااای شوهرت نمیاد ؟ بچه هات بزرگن ؟ متاسفانه بعضی آقایون دلشون خرااابه ...ک از این حرف ها میزنن. ...

رفتم دکتربدون اون چون همیشه نمیزاشت تنهایی برم نمیدونم برای جبران کارش بودیاچیزدیگه ایی گذاشت تنهابرم دکترگفت شانس اوردی خونریزی داخل مغزنکردی این خون هم پشت پرده گوشته که ازسرت اومده اومدم خونه اینوبهش گفتم گفتم ببین خدانخواسته بخاطراین بچهازنده نگهم داشته والامن خیلی وقته میمردم وراحت میشدم ازدستت چشاش قرمزشدحس کردم ناراحت شد

رفتم دکتربدون اون چون همیشه نمیزاشت تنهایی برم نمیدونم برای جبران کارش بودیاچیزدیگه ایی گذاشت تنهابر ...

سعی کن عصبیش نکنی ی بلایی سرت نیاره خدایی نکرده ...بخاطر بچه هات امیدت بخدا باشه 

خدا بهت رحم کرده متاسف شدم واقعا