ما میگیم وشگون شیرازی😎✌✌والا تاحالا نیشگون نشنیدم ولی فک کنم دوتاش درسته چون نت سرچ کردم
نیشگون یعنی مانند نیش
چون عین نیش درد داره
گویش استاندارد هست
صد البته زنده باد شیراز و مردمانش
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
واییییی بچه جاری 😐😠😠😀 میبردیش یه جا کسی نبینه یه نیشگون میگرفتی ازش حالش جا بیاد
دلم نمیاد
بچه است
سه تا بچه دارند و متاسفانه تحت تاثیر آموزه های مادرشون هستند
البته سومی یک ساله است
دو تای بزرگتر گاهی حرفهای زشتی به من میزنند و واقعا سخت میشه تحمل کرد ولی خب بچه اند
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
متاسفانه بعضی آقایون دلشون خرااابه ...ک از این حرف ها میزنن.صلاح کارت رو خودت بهتر میدونی ولی خب ی کاری کن دیگه اجازه نده ب خودش اینجوری بزنه اومدی خدایی نکرده میرفتی تو کما اصلا...سر شوخی نیست ک !