shabpooy مدیر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 844 عنوان کتک خوردید | مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 48 پست تا حالا کتک خوردید از کی و چند سالگی دوست داشتید بگید برای چی 1399/06/08 | 02:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبنبات_عسلی_۷۶ عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 25736 نیشگون درسته ما میگیم وشگونشیرازی😎✌✌والا تاحالا نیشگون نشنیدم ولی فک کنم دوتاش درسته چون نت سرچ کردم بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 134266 ما میگیم وشگون شیرازی😎✌✌والا تاحالا نیشگون نشنیدم ولی فک کنم دوتاش درسته چون نت سرچ کردم نیشگون یعنی مانند نیشچون عین نیش درد دارهگویش استاندارد هستصد البته زنده باد شیراز و مردمانش فانظر کیف کان عاقبه الظالمین
آبنبات_عسلی_۷۶ عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 25736 نیشگون یعنی مانند نیش چون عین نیش درد داره گویش استاندارد هست صد البته زنده باد شیراز و مردمانش&n ... فدات😍پس کلمه جدید یاد گرفتم😁😍 بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
آراااامششش عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2964 آره از رفیقم کتک میخورم (رفیقم دختر هست ) دوستم دارهولی خب استرس که میگیره دیگه دست خودش نیست😃😃😂😓😓 گردنمو میگیره فشار میده خفم میکنه بعد ک میگذره آروم میشه بعضی وقتا هم به شوخی البته 🙇 آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙
آراااامششش عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2964 نه ولی بچه جاری ام زده توی صورتم که جاش بمونه گذاشتم به حساب بی ادبی والدین واییییی بچه جاری 😐😠😠😀میبردیش یه جا کسی نبینه یه نیشگون میگرفتی ازش حالش جا بیاد آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 134266 واییییی بچه جاری 😐😠😠😀 میبردیش یه جا کسی نبینه یه نیشگون میگرفتی ازش حالش جا بیاد دلم نمیاد بچه است سه تا بچه دارند و متاسفانه تحت تاثیر آموزه های مادرشون هستندالبته سومی یک ساله استدو تای بزرگتر گاهی حرفهای زشتی به من میزنند و واقعا سخت میشه تحمل کرد ولی خب بچه اند فانظر کیف کان عاقبه الظالمین
میجنگم2 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 2522 شوهرم سراینکه خواستم برم بیرون کناردر باورمیکنی خیلی دلم گرفته بودخواستم بچهاروببرم بیرویه ذره حالم ... خیلی اشتباه نوشتم عذرمیخوام چون خوابم مییاد
آراااامششش عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2964 دلم نمیاد بچه است سه تا بچه دارند و متاسفانه تحت تاثیر آموزه های مادرشون هستند ا ... بلند بگو بچه بشییین دِهَ 😃😠بچه جاری بشین 😃 آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙
پرنیا۰۰۰۰ عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 3846 شوهرم سراینکه خواستم برم بیرون کناردر باورمیکنی خیلی دلم گرفته بودخواستم بچهاروببرم بیرویه ذره حالم ... ای وااای شوهرت نمیاد ؟ بچه هات بزرگن ؟متاسفانه بعضی آقایون دلشون خرااابه ...ک از این حرف ها میزنن.صلاح کارت رو خودت بهتر میدونی ولی خب ی کاری کن دیگه اجازه نده ب خودش اینجوری بزنه اومدی خدایی نکرده میرفتی تو کما اصلا...سر شوخی نیست ک !
میجنگم2 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 2522 ای وااای شوهرت نمیاد ؟ بچه هات بزرگن ؟ متاسفانه بعضی آقایون دلشون خرااابه ...ک از این حرف ها میزنن. ... نمیخوام شوهرم بفهمه مخفیانه میخوام برم کویت بچهام هنوزکوچیکن منتظرم یه ذره فقط ازاب وگل دربیان یاترکش کنم یادست دوبچموبگیرم شبی برم مهاجرت کنم واسه همیشه
آراااامششش عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2964 نمیخوام شوهرم بفهمه مخفیانه میخوام برم کویت بچهام هنوزکوچیکن منتظرم یه ذره فقط ازاب وگل دربیان یاترک ... 😯😯😯 آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙
پرنیا۰۰۰۰ عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 3846 نمیخوام شوهرم بفهمه مخفیانه میخوام برم کویت بچهام هنوزکوچیکن منتظرم یه ذره فقط ازاب وگل دربیان یاترک ... چ شجااع اونجا کسی رو داری ؟ سخته زن تنها بادوتا بچه مهاجرت کنه ک ! کویت مگه راحت مهاجر قبول میکنه؟
میجنگم2 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 2522 ای وااای شوهرت نمیاد ؟ بچه هات بزرگن ؟ متاسفانه بعضی آقایون دلشون خرااابه ...ک از این حرف ها میزنن. ... رفتم دکتربدون اون چون همیشه نمیزاشت تنهایی برم نمیدونم برای جبران کارش بودیاچیزدیگه ایی گذاشت تنهابرم دکترگفت شانس اوردی خونریزی داخل مغزنکردی این خون هم پشت پرده گوشته که ازسرت اومده اومدم خونه اینوبهش گفتم گفتم ببین خدانخواسته بخاطراین بچهازنده نگهم داشته والامن خیلی وقته میمردم وراحت میشدم ازدستت چشاش قرمزشدحس کردم ناراحت شد
پرنیا۰۰۰۰ عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 3846 رفتم دکتربدون اون چون همیشه نمیزاشت تنهایی برم نمیدونم برای جبران کارش بودیاچیزدیگه ایی گذاشت تنهابر ... سعی کن عصبیش نکنی ی بلایی سرت نیاره خدایی نکرده ...بخاطر بچه هات امیدت بخدا باشه خدا بهت رحم کرده متاسف شدم واقعا
پرنیا۰۰۰۰ عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 3846 بایدبرم توکارارزدیجیتالی دلارجمع کنم تابتونم حداقل یه جایی یااجاره کنم یابخرم وبعدنادنبال یه کاریایه ... موفق باشی کاش نری ولی طلاق بگیر خب