2777
2789
عنوان

با آدم چاق ازدواج نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 76872 بازدید | 456 پست
دقیقا منم تو حاملگی بی خیال شدم اینطوری شد واقعا بد فرم شده واقعا حالم از هیکلش  بهم میخوره و ا ...

من ١١ ساله دارم مبارزه ميكنم 

اوايل يه كم تپل بود كه قول داد لاغر كنه. ديگه به جايي رسيد كه گفتم نميخواد لاغر كني فقط چاقتر نشو. ولي همچنان داره چاق ميشه 

روم نميشه باهاش برم بيرون واقعا خجالت ميكشم 

بعد يه اعتماد به نفسي هم داره ميگه مرد چاق زشت نيس زن چاق زشته 😐😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداروشکر، آفرین به اراده ت یه سوال کبد چرب رفع شدنیه؟؟با لاغری مشکلت رفع شده؟؟

ممنونم خانمی خب آره تاثیر داره من دکتر گفت آنزیم هات درگیر نشدن ورزش کن و وزن کم کن باید همین روزها باز برم سونو گرافی ببینم چه خبره

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اسی این اتفاق برای شوهر منم افتاد  احتمال ۹۰ درصد شوهرت کبدش چرب شد  علائمش خواب زیاد و ...

این علائم رو داره من روغن و چربی خیلی کم میزنم اما یه عالمه ریزه خواری می‌کنه مثلا بخواد میوه بخوره یک کیلو میخوره

راضیش کن ورزش کنه😐

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
من ١١ ساله دارم مبارزه ميكنم  اوايل يه كم تپل بود كه قول داد لاغر كنه. ديگه به جايي رسيد كه گف ...

منم اصلا روم نمیشه باهاش جایی برم حتی مدتهاست یه عکس دو نفره انداختیم 😔😔

دیگه اصلا بهم نمیایم

این علائم رو داره من روغن و چربی خیلی کم میزنم اما یه عالمه ریزه خواری می‌کنه مثلا بخواد میوه بخوره ...

فقط ببر دکتر برا کبد چرب

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘

پربازدید_خر_است# 😐🤚

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
وای خوب شد تاپیکتو دیدم  ی خاستگار دارم 30کیلو اضافه وزن داره میخاستم قبولش کنم

نه چاقی علاوه بر زیبایی رو اخلاق هم اثر داره اکثرا بی حال و بی حوصله هستن بیشتر اوقات. زود هم پیر میشن هم از نظر سلامتی هم قیافه