2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
وااااااای 😂😂😂😂 پای شمام ب دیوونه خونه وا شد 😝😝😝

چی بگم والا ..... 🤦‍♂️😂😂😅

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
باز من یه دو تا شعر گذاشتم ایشون که تاپیکو گذاشت سر راه رفت😑 مهسا اسمتو درست گفت🤤 @benimai ...

خخخ علی خصوص خانوم مهریماهو یادم رف شرمنده😁

نگرد دنبال اونی که از قصد گمت کرده
باز من یه دو تا شعر گذاشتم ایشون که تاپیکو گذاشت سر راه رفت😑 مهسا اسمتو درست گفت🤤 @benimai ...

بابا ی غلطی کردم تاپیک اینجوری زدم آبرومو بردین 🙊🙊

مردا دقتشون بالاس ب اسم توجه میکنن 

عین چیکا نیستن ک من و بین مایی بخونن 😂

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم