2777
2789
اصلا اشک تو چشمم جمع شد😢 وقتشو بنداز جلو @chica    

خخخخخخخخخخخخخ 

نمی خوام 

40 کیلو چیه که التماس کنم   

الکی بعدا به خودت میگم چی به چیه ها این مال جمع ئه 

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
هم روسری ات به پشت سر افتاده هم موی تو تا قوس کمر افتاده لاحول و لا قوه الا بالله اسلام دوباره در ...

وای وای وای ببینید کی اینجاس عشقم  

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فلک گو با من این نامردی و نامردمی بس کن که من سلطان عشق و شهریار شعر ایرانم"

ای جوان، چشمان تو می‌پرسد از من کیستی؟
من به این پرسان محزون تو می‌گویم جواب
من خدای ذوق و موسیقی خدای شعر و عشق
من خدای روشنی‌ها من خدای آفتاب

واسه همیشه برام ردیفش کن    

چشم پ خوب بوده

بذار بینم ی وقت خوبم بهت میدم

فقط زیرمیزی فراموش نشه

خب کو نفر بعدی  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

عشقم ربط شعرامون چیه الان؟😅 الفباییه یا موضوعی من گیج شدم

من دلی کار میکنم 😅😅😅😅

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

خخخخخخخخخخخخخ  نمی خوام  40 کیلو چیه که التماس کنم     الکی بعدا به خو ...

۴۰ کیلو نصف ۸۰ کیلوهه😋🤣🤣😅😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
چشم پ خوب بوده بذار بینم ی وقت خوبم بهت میدم فقط زیرمیزی فراموش نشه خب کو نفر بعدی    

ببین لات این محل منم یعنی ؟

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
خخخخخخخخخخخخخ  نمی خوام  40 کیلو چیه که التماس کنم     الکی بعدا به خو ...

دمت گرممممممممممم ینی خیلی خوبیییییییییییییییییی

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

سلام مهربونم 😘😘 خوبی؟

قربونت تو رو دیدم چشام قلبی قلبی شد عزیز دلم😍💋💋💋

خوبم فدات به توبیت❤

روز به روز چشمات بیشتر مال من میشن  عشقم روز به روز میشی عاشقتر پیشم

مارا به مقام عشق راهی دادند 

در کوی خرابات پناهی دادند 

درویشی و بیچارگی ما دیدند 

مارا هم از این نمد کلاهی دادند

نگرد دنبال اونی که از قصد گمت کرده
۴۰ کیلو نصف ۸۰ کیلوهه😋🤣🤣😅😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اره 

پاچیدم ازخنده 

ی بار من @مهریماهم  رو نمی شناختم بهش گفتم منو پشتت قایم کن 

بهم گفت باشه اما من 40 کیاوام میتونی قایم شی پشتم 

من ملدم با افتخار خخخخخخخخ 

قلبم بهتره

اخ😍😍😍فداش