2777
2789
عنوان

پوست و زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 23 پست
شبا روتین چیو انجام بدم ؟

شبا قبل خواب بسته به نوع پوستت(خشک یا چرب)با شوینده مخصوص پوستت بشور اونم با اب سرد...بعد تونر بزن که پی اچ پوستت تنظیم شه...بعد میتونی مرطوب کننده بزنی یا با یه روغن که بهت سازگاره در حد دو سه قطره صورتتو ماساژ بدی نباید زیاد چرب و چیلی کنی صورتتو کم بزن(من ارگان میزنم)

بعدم میتونی همون هیالورونیک اسید و ویتامین سی رو بزنی رو پوستت...کرم دور چشم بزنی...برای لبات اگه خشکه روغن نارگیل خیلی خوبه یا میتونی بالم لب استفاده کنی...اسپری گلاب برای من خیلی خوب بود

ولی خب اگه حوصله انجام اینکارا رو نداری یا هزینه برداره برات... این سه تارو حتمااااا انجام بده۱شوینده یا کلینزر۲ابرسان یا مرطوب کننده۳هیالورونیک اسیدو ارگان

شبا قبل خواب بسته به نوع پوستت(خشک یا چرب)با شوینده مخصوص پوستت بشور اونم با اب سرد...بعد تونر بزن ک ...

من شوینده صورت دارم .مارک تونر و آبرسانتم میشه بگی عزیزم؟

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شوینده صورت دارم .مارک تونر و آبرسانتم میشه بگی عزیزم؟

من از اسپری گلاب به عنوان ابرسان استفاده میکنم....و چون پوستم خشکه چند قطره داخلش ارگان ریختم و قبل اسپری تکون میدم و رو صورتم میزنم و میذارم خشک بشه...نباید پاکش کنی یا بشوریش،برای من عالی عمل کرده،تازه شفاف کننده هم هست😍😍😍امتحانش کن.

بعد پوستت چربه یا خشک؟تونر چه قیمتی معرفی کنم بهت؟

من از اسپری گلاب به عنوان ابرسان استفاده میکنم....و چون پوستم خشکه چند قطره داخلش ارگان ریختم و قبل ...

پوستم خشکه .تا ۱۵۰

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
پوستم خشکه .تا ۱۵۰

گودویرچوز خیلی خوبه❤❤(من شوینده اشم دارم خیلی عالیه برای پوستم،کلا محصولات گودویرچوز رو دوست دارم)...باید از پیج بخری ۱۰۰تومنه فک کنم.

اَوِنِه هم شنیدم خیلی خوبه اونم تو همین رنجه.

گودویرچوز خیلی خوبه❤❤(من شوینده اشم دارم خیلی عالیه برای پوستم،کلا محصولات گودویرچوز رو دوست دارم).. ...

ممنون عزیز دلم