چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
" با شما از زخمی سخن میگویم برآمده از نیزههای نادانی و ما همه قربانی آنیم؛ کسی دوستدار حقیقت نیست، همه دوستدار مصلحتند..." بهرام بیضایی💜 اکانت قبلیم رو بیرحمانه ازم گرفتن به خاطر گفتن حقیقت، اما برگشتم تا با هم " به جای نفرین به تاریکی، شمعی روشن کنیم. "
عادی باش حتی اخم هم نکن فقط دستشو بگیر نزنه بعدم چند دقیقه بی محلی کن انگار نمیبینیش!باید بدونه عمل زدن با عکس العمل بی توجهی مادر همراهه نه اینکه موفق شده توجهش رو جلب و عصبانیش کنه
همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید
این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌
عادی باش حتی اخم هم نکن فقط دستشو بگیر نزنه بعدم چند دقیقه بی محلی کن انگار نمیبینیش!باید بدونه ...
آفرین
فقط برای چند دقیقه بی محلی کافیه
چندبار که بی محلی کنه بچه متوجه میشه و دیگه نمی زنه
هر چند اون بچه از روی علاقه اون کارو انجام می ده و نمی دونه مادرش اذیت میشه با اون کار
این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌