2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کی ازدواج می کنم ؟ چطور ادمی هست  ویژگی هاش؟ حسش نسبت به من ؟ اینده شغلیم چطوره؟ یه مدت مریضم ک ...

مریضیت خوب میشه نگران نباش فقط روزانه یه لیوان اب نه سرد نه گرم بخور ولرم بخور 

اردواجت هم شاید یه سال دیگه یا یه سال وسه ماه دیگه 

ادم خوبیه معمولیه سرش تو لاک خودشه

کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺
منو شوهرم جدا میشیم؟؟؟ اگر نه کی بچه دار میشیم؟؟😔😔😔😔

نه عزیزم چرا باید جدا بشین؟؟؟

فعلا بچه داری نیست برات اما طول میکشه ولی بچه داریسه تا دوتا دختر یه فرزند ذکور

نه عزیزم چرا باید جدا بشین؟؟؟ فعلا بچه داری نیست برات اما طول میکشه ولی بچه داریسه تا دوتا دختر یه ...

ممنون گلم حالمو خوب کردی⁦❤️⁩ نمیدونی چقدر دیگه طول می‌کشه؟ خسته شدم انقد ب خدا التماس کردم😔

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
نه عزیزم چرا باید جدا بشین؟؟؟ فعلا بچه داری نیست برات اما طول میکشه ولی بچه داریسه تا دوتا دختر یه ...

عزیزم من کی باردار میشم

در تاریخ9/9/99من به گنج قارون رسیدم و شوهرم به همه اشتباهاتش پی برد و عاشقم شد و ازم معذرت خواهی کرد هم خونه و ماشینشو بنامم زد هم برام مهریه انداخت مادرشوهرم هم ازم حلالیت طلبید و من ۴ماهه باردارم و من و دخترم و بچه ای که باردارم در کنار پدرشون سالم و خوشبخت زندگی میکنیم خدایا شکرت که منو به همه ارزوهام رسوندی
ممنون گلم حالمو خوب کردی⁦❤️⁩ نمیدونی چقدر دیگه طول می‌کشه؟ خسته شدم انقد ب خدا التماس کردم😔

صبور باش از این فرصت استفاده کن وبه چیزای که دوست داری برس 

تو فکر یه پس انداز هم باش 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 8 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز