2777
2789
عنوان

تولد دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 24 پست

[QUOTE=152708981]ماشین شارژی ک بهتره خب ادم پولو میخواد چیکار طلا پسنداز میکنه ک چی  ادم پول میخواد ک چیزایی ک ...[/QUOTE

به شوهرم میگم فک کن بابام این پولو نداده با پول خودت براش ماشین شارژی بگیر

خدایا شکرت🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=152708981]ماشین شارژی ک بهتره خب ادم پولو میخواد چیکار طلا پسنداز میکنه ک چی  ادم پول می ...

اره اگه دوست داره حتما براش بگیرید

اخه من خودم بچکی خیلی دلم میخواست خودمو کشتم برام نخریدن هنوز تو دلمه

من نه منم نه من منم
[QUOTE=152708981]ماشین شارژی ک بهتره خب ادم پولو میخواد چیکار طلا پسنداز میکنه ک چی  ادم پول می ...

من ماشین شارژی پسرمو سال پیش ۵ تومن خریدم قیمت متوسطشو تا ۱۲ تومنم بود نمیشه با این قیمت ماشین شارژی بخری قیمت کردی اصلا من ماه پیش یه ماشین کنترلی خریدم یه تومن شد 

اره اگه دوست داره حتما براش بگیرید اخه من خودم بچکی خیلی دلم میخواست خودمو کشتم برام نخریدن هنوز تو ...

بدیش اینه نمیدونم دوس داره یانه، دخترم تازه داره دوسالش میشه، ماشین شارژی خواهر زاده هامو سوار میشد ولی نه که گریه کنه بگه میخوام 

خدایا شکرت🌹
من ماشین شارژی پسرمو سال پیش ۵ تومن خریدم قیمت متوسطشو تا ۱۲ تومنم بود نمیشه با این قیمت ماشین شارژی ...

امروز نگاه میکردم قیمتا خیلی بالاس، ولی اگه یه دست دو تمیز وخوب پیدا بشه براش میگیریم، نوش خیلی گرونه تا چند سالم بیشتر نمیشه استفاده کرد

خدایا شکرت🌹
امروز نگاه میکردم قیمتا خیلی بالاس، ولی اگه یه دست دو تمیز وخوب پیدا بشه براش میگیریم، نوش خیلی گرون ...

والله منم خریدم پشیمونم جاگیره و چند بار بیشتر مصرف نکرد بعد بچه ها چیزایی که خودشون تحرک داشته باشنو دوست دارن عاشق دوچرخشه ولی ماشین شارژی رو میگفت بذار من پیاده شم یه بچه بذارین توش هدایتش کنم 😅😅😅😅

والله منم خریدم پشیمونم جاگیره و چند بار بیشتر مصرف نکرد بعد بچه ها چیزایی که خودشون تحرک داشته باشن ...

دختر منم عصری دوساعت بردیمش پیاده روی خودش جلوش میدوه میگه شما با دوچرخه از عقب بیاین😐

خدایا شکرت🌹