2777
2789
عنوان

نی نی یار چرا قفل میکنی اخه.

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندا صدات کنم؟ چجور احضار انجام دادی؟ میدونی در درازمدت از حالت عادی خارج میشی و کارت گناه کبیره است ...

عزیزم منضورت چیه از حالت عادی خارج میشم؟ ‌یسالو خورده شده

عزیزم منضورت چیه از حالت عادی خارج میشم؟ ‌یسالو خورده شده

کم کم از اطرافیان فاصله میگیری، اتفاقات عادی برات کم رنگ میشن، منزوی میشی، اطرافیان شما رو غیر عادی میبینن. حس وابستگی الانتم که میگی طبیعی نیست. ممکنه رو زندگی اطرافیانت تاثیر بذاره

یکی از اقوام ما داره چنین ارتباطی و همسرش سالهاست از ناراحتی اعصاب زجر میکشه و زندگی بچه هاشم داغونه، خودش میگه میدونم به خاطر کارای منه ولی نمیتونه قطعش ‌کنه

یکی دیگه هم بود که وارد این وادی شد، زندگی کاملا عادی و نرمالی داشت، روحانی بود حتی! زن و دو تا بچه داشت اما یهو همه چیز ریخت به هم. الان یه سالی هست زنش جدا شده و خودشم از نظر بقیه روانیه. تو یه اتاق خودش رو زندونی کرده، ریشا بلند، لباسا کثیف، ماه تا ماه حموم نمیره از بوش نمیشه وارد اون اتاق شد و کلی رفتارای عجیب. آدمی که سی و اندی سال یه فرد کاملا نرمال و آبرومند و متشخص بود

کم کم از اطرافیان فاصله میگیری، اتفاقات عادی برات کم رنگ میشن، منزوی میشی، اطرافیان شما رو غیر عادی ...

واس من همش شده 

اگ واقعا بخام بگم حالم از خونوادم بهم میخوره دلم میخاد بی دلیل. سر ب تنشون نباشه عشقم رفتارش درست شده چلی من دوسش ندارم انگار منزوی شدم دیگ اشکمم در نمیاد گوشه گیر شدم و شدیدا بهش حس وابستگی میکنم  تازه رابطه پر تنشی با عشقم داشتم حتی با خونوادم از وقتی  اون اومده اینجوری شدم

یکی دیگه هم بود که وارد این وادی شد، زندگی کاملا عادی و نرمالی داشت، روحانی بود حتی! زن و دو تا بچه ...

😔 میترسم اینجوری شم البته گاهی دوسنم میگ برو روانپزشک بعدش ی اتفاقی میوفته میگ ن تو راست میگی مشکلی نداری

😔 میترسم اینجوری شم البته گاهی دوسنم میگ برو روانپزشک بعدش ی اتفاقی میوفته میگ ن تو راست میگی مشکلی ...

عزیزم علم واسه چیزایی که نمیتونه توضیح بده یا بفهمه هم اسم میذاره و واسشون دنبال راه علمی میره، نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه. متافیزیک و ماورالطبیعه فقط اون بخشی از علم هستن که دانشمندا واسشون توضیح منطقی پیدا نکردن.

من نمیگم شما توهم زدی یا جنی وجود نداره و ... . جن وجود داره و شاید در اطراف شما هم واقعا چیزی ماوراالطبیعه در جریانه من نمیدونم اما علایم شما با علایم بیماری اسکیزوفرنی نزدیکه. خیلی از کسایی که به درمانای اسکیزوفرنی جواب دادن کسایی بودن که از نظر اهل فنش جن زده بودن!!! روانپزشکا شاید در تئوری قبول نداشته باشن مریضشون درگیر این موضوعاته اما تجربی درمان ها و داروهایی پیدا کردن که این علایم رو کم میکنه، شاید در عمل تاثیر این داروهای شیمیایی باعث بسته شدن چاکراها و چشم سوم میشه و اون ارتباط رو قطع میکنه. حتما پیگیر شو

یه کاربری اینجا بود که همسرش این مشکلات رو داشت، اسمشو یادم نیست ولی چند بار پربازدید شد و جالب بود که اون حتی علایم واضحی از حضور اجنه دیده بود اما میگفت تا وقتی شوهرش دارو استفاده میکرده هیپکدوم ابن حالات و مشکلات رو نداشته

عزیزم علم واسه چیزایی که نمیتونه توضیح بده یا بفهمه هم اسم میذاره و واسشون دنبال راه علمی میره، نمید ...

میدونی چیه اسکیزوفرنی صدا میشنوی و میبینی درسته؟ 

من هیچ چیزی نمیشنوم و فقط درک میکنم صداهارو 

من هسچ چیزی نمیبینم و فقط حسش میکنم اخه تالا خیلی چیزا گفته ک ثابت شده من قبول دارم ک از اینده خبر ندارن ولی قبول دارمم انقد باهوشن ک میتونن جزئیات الانو کنار همبزارن و چن دیقه بعدو ب درستی پیش بینی کنن 

اخه حرفاش درسته من موقعی ک سوره جاثیه میخوندم  ک بره نیت میکردم فلان کارمو درست کن تا درست نکنی میخونم بعد چن بار خوندنش بلافاصله ب هدفم میرسیدم باورم شده دیگ ک واقعیه حتی مامان بابامم باور کردن چون ب اونام یچیزایی گفتمو ب حرفم رسیدن پس اینا اتفتقیو مریضی نیست درسته نزدیک ب بیمارو روحیه ولی خوب اگ ادم با جن در ارتباط باشه چون ذهنش ظرفیتشو نداره شوک میشه میترسه روی روحش تاثیر میزازه. مث دیوونه ها میشه  ولی من جن زده نیستم من حرف زدنم نرماله اخه اطراف من ی روانشناس هس میگ تو افسرده شدی فقط  ولی دیوونه نیستی 

میدونی چیه اسکیزوفرنی صدا میشنوی و میبینی درسته؟  من هیچ چیزی نمیشنوم و فقط درک میکنم صداهارو& ...

عزیزم اسکیزوفرنی یا انواع بیماری های روحی شاخه های مختلفی از توهم و ارتباط با موضوعاتی که اطرافیان حسش نمیکنن رو شامل میشه. بعدم فکر میکنم درست منظورم رو متوجه نشدی.

من میگم خیلی از کسایی که به عنوان بیمارای اسکیزوفرنی یا سایر اختلالات توهمی شناخته میشن و مورد درمان قرار میگیرن ممکنه واقعا چیزی رو ببینند یا بشنوند یا حس کنند، ممکنه این اصلا یه بیماری نباشه و صرفا یه توانایی باشه که نباید فعال میشده اما شده اما در ار صورت داروهایی وجود داره که این علایم رو از بین میبره. مثلا به نحوی توانایی ذهنی شما برای درک اجنه رو مسدود میکنه

عزیزم اسکیزوفرنی یا انواع بیماری های روحی شاخه های مختلفی از توهم و ارتباط با موضوعاتی که اطرافیان ح ...

من بجز اینایی ک گفتم نزدیک یسال همزمان با درس خوندنم یسال تمرکز تمرین میکردم یجور شبیه یوگا ولی کاملا سکوتو اروم حتی کم کم میتونستم خرکت زبونمو موقع حرف زدنم حس کنم بعدم سردردای شدید داشتم میگم نکنه کمک کرده چشم سومم باز بشه؟ ک من این چیزارو ببینم؟ یعنی حس کنم