2777
2789
عنوان

دلم عشق میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 141 پست
خیلی این حس و حال بده.... کاش میشد همه با عشقشون ازدواج کنن... کاش اگه قسمتم نبود سر راهم قرار نمیگر ...

آره اگه میشد که دنیا خیلی شیرین بود 

آره زودتر از من ازدواج کرد یعنی بعد دو ماه از تموم شدن رابطمون . 

بعد ها شنیدم اصلا خوشبخت نیست دوتا بچه داره . همیشه از ته دلم خواستم خوشبخت بشه . خانوادش میگفتن آه من گرفته . یه بار با همسرم بیرون بودیم هم و دیدیم اون با زن و بچه اش بود اشک تو چشمم جمع شد ولی دست همسرم تو دستم بود بیشتر فشار دادم و بابتش خدارو شکر کردم 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سوال داشتم گفتم سلاام من اومدم با یه سوال جدید 😁😁ازینا هم گذاشتم بعد سوالمو پرسیدم

وای😐ببخشید اینو میگم 

ولی به نظرم خیلی ضایع شروع کردی بحث رو ☹️😐😐😐

تو هی میخوای اینجوری اونو بحرف بکشی و احساس راحتی کنی باهاش تا اونم یخش باز شه درسته؟ 

ولی این راهش نیست 

من خودم تا حالا با جنس مخالف بحثی نداشتم ولی میتونم خودمو بذارم جای طرف، من که دخترم، اینجور که نوشتی خیلی ضایع اومد تو ذهنم وای به حال اون 

یکم باهاش سنگین باش، درسته دوسش داری ولی نم پس نده، احتمالا اون طرفت هم یه چیزایی فهمیده که اینجور میکنه 😐

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
ای کاش میتونستم بمیرم

خدانکنه عزیزم ☹️☹️☹️

اینجوری خودت اذیت میشی ☹️برای همین گفتم تمااااااام تلاشت رو بکن که ولش کنی یه مدت 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
وای😐ببخشید اینو میگم  ولی به نظرم خیلی ضایع شروع کردی بحث رو ☹️😐😐😐 تو هی میخوای اینجوری ا ...

من وقتایی که حالم خوبه اینجوری میحرفم خودش میدونه

ولی وقتایی که حالم بده اونقدر رسمی میحرفم ک نگو 

این روهم خودش میدونه

کلا حالتام دستشه

قبلا اینجوری میگفتم خیلی خوب بود برخورداش

نمیدونم این یه هفته چشه

ینی میگی فهمیده؟؟

أحب نفسي في أي إصدار
نمیدونم دقیق...غیرمستقیم یه سری سوال بپرس ازش ولی مستقیم نگو ببین مزه دهنش چیه...

گلم ی مدت نبود بهش گفتم کجایی نیستی دیدم بحث رو عوض کرد اصلا درباره خودش حرف بزنی بحث رو عوض میکنه بعد تو میگی مزه دهتن

أحب نفسي في أي إصدار
طرف الان هم چیزی نمیگه..من خودم دوسش دارم بدون هیچ حرکتی از سمت اون چی میشد اونی که دوسش داریم مال ...

من خودم عاشق شدم خودم هم بهش گفتم پشیمون هم نشدم . ولی وقتی گفتم اونم گفت منم عاشقت بودم نمیتونستم بگم 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
من وقتایی که حالم خوبه اینجوری میحرفم خودش میدونه ولی وقتایی که حالم بده اونقدر رسمی میحرفم ک نگو&n ...

پس اخلاقت اینجوریه🖤

نمیدونم بخدا 

یه دوستی تو مدرسه داشتم، شده بودم صندوقچه اسرارش 

همه چی رو بهم میگفت 

اونم تقریبا حال تو رو داشت، اگر جلو طرف خنگ بازی در بیاری و مثل همیشه نباشی و کلا یه چیزایی نرمال نباشه و اونم تیز باشه شاید بفهمه 😐ولی تو سعی کن عادی باشی 😂انشالله که نفهمیده☹️

خدانکنه عزیزم ☹️☹️☹️ اینجوری خودت اذیت میشی ☹️برای همین گفتم تمااااااام تلاشت رو بکن که ولش کنی یه ...

الان اگه خودش بود میگفت داری کفر نعمت میکنی....میبینی من حتی وقتی آرزوی مرگ هم میکنم یادش میوفتم...

أحب نفسي في أي إصدار
چ خوب☺☺🙂🙂

وایی الانم فکر میکنم قند تو دلم آب میشه . خیلی حس خوبی بود .