2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 74 پست
خوبه بابا یه شب هم آقایون دست ب کار شن من شیش ساله پنجشنبه شب ها شام درست نمیکنم 🤭🤭🤭

منم همینطور 👍🏻😍

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شیططططططططططططططططططططططططططططونننن😃😃😃

🤭🤭🤭🤭❤❤❤

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
قضییه چیه😁😁😊😊طرح جدیده؟؟چرا نهار جمعه درست نکنه😁😐

قضیه داررررره😜😜😜

ناهار جمعه هرهفته جوجه میخوریم.

گروه زرد💛قد ۱۷۱💛وزن اولیه۸۷💛وزن فعلی۸۴💛وزن هدف۶۵💛 دعاکنید منم مامان بشم😔💔💔
واقعا از خوشحالیت خوشحال شدم همیشه خوش باشی شام کباب تابه ای میزارم 

نوش جانت عزیزم کاش زیاد تاپیکای غم واینا نریم احساس میکنم خیلی تاثیر گذارن کاش تاپیکایی با حس خوب بیشتر داشته باشیم انرژی بهم بدیم برابهتر شدن زندگی

من عاشق اینم پنجشنبه ها بریم بیرون و روز بعد تا ۱۲ بخوابیم😄😄😃😃😃😃😃😎😎اوکی 🤣😃😃

اره اینم یکی از راه های رسیدن به خداست😂😂🤣🤣

گروه زرد💛قد ۱۷۱💛وزن اولیه۸۷💛وزن فعلی۸۴💛وزن هدف۶۵💛 دعاکنید منم مامان بشم😔💔💔
نوش جانت عزیزم کاش زیاد تاپیکای غم واینا نریم احساس میکنم خیلی تاثیر گذارن کاش تاپیکایی با حس خوب بی ...

اره واقعا

دیروز یکی تاپیک‌ جن زده بود

من باردارم بخدا امشب خوابم نمیبرد از ترس ده بار شوهرمو بیدار کردم

کاش تاپیک های جن ممنوع بشه

منم کیکم در حال پخته

خیلی دوس دارم کیک درست کنم ولی ام بلد نیستم وسیله اش ندارم

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
فدات ممنون انشالله همه مستاجرا خونه داربشن

خیلی خوشحال شدم برات گلم 

منم مستاجرم حالتو خریدارم😍

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...