بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ی چیزی بگم؟ من ۳ ساله با یکی هستم ک اهل محبت نیست دارم ب جدایی فکر میکنم نظرت چیه؟
عزیزم من 7 سال بایکی بودم که بهت بگم دنیا دنیا دنیا محبت داشت انقدر لوسم کرده بود یه تو میگف بهم زرتی میزدم زیر گریه طاقت گریمو نداشت اخرش چی شد رف سرش بند یکی دیه شد شما که میگی محبتم نداره امان ازاین مرداااااا متنفرم ازشون
کاربری دوممه😁میشه دوتا صلوات بفرسین یکی به روح شهید مدافع حرم جواد محمدی تقدیم کنین یکی هم برای حاجت روا شدنم💗🙏 چادری شدن من قصه ی نابـی دارد...او قسم داده مرا حافظ خونش باشم"رفیق آسمانی/شهید مدافع حرم جواد محمدی"من٩٩/٨/١۵ به مراد دلم میرسم و میام درموردش تاپیک میزنم اینو مطمعنم🌞♥🌊راسی دوستای کتابخونم یه سر به پیچBaran_e_keradبزنین..بهترین کتابا با بهترین کیفیت۵٠درصد تخفیف داره📚 😌🌸
نشدکه.بشه....#میدونم_ضجه_درسته_خیر_سرم_اشتباه_نوشتم_بامزه_بشه #_پیشنهاد_میکنم_ اهنگ_جنت_از_مژگان_عظیمی_رو_گوش_بدید منو تو تاپیکای غیرت و این داستانا دیدید پرتم کنید بیرون سه بار سر دعوا با مردم به خاطر نظراشون ترکیدم بله خبر دارم که ۱۳ بار تعلیق شدم دیگه یادآوری نکن من اگه مونالیزام میشدم داوینچی لبخند ممد میکشید