2777
2789
عنوان

دست به یکی کردن جاری و خواهرشوهرجان😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 49 پست
تو رفت و امدتو خونه پدر شوهرت انجام بده، خواهر شوهرتم محل نده، کسی اگه پرسید قضیه رو تعریف کن، نگران ...

میدونی برگشته به من و شوهرم میگه شماها زیاد شام و نهار میاین خونه بابام در حالیکه از اول من خیلی کم میرفتم که این حرفا پشت سرم نباشه  

نه به این حرفش نه به اینکه میگه شماها سردین و به شوهرم میگه زنت تو رو از ما دور کرده 

آخه من کدومو جدی بگیرم ازین احمق 

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
آره راست پمیگی  من کلا دنبال بحث  و دعوا نیستم  این خاهرشوهرم خیلی با من خوب بود حت ...

اتفاقا پدر شوهرت که پرسید چرا کم میاین،محترمانه و خانومانه بگو من مواظبم که حرف و حدیث پیش نیاد ولی متاسفانه بازم بی ادبی میکنن بهم ولی من باز به احترام شما کشش ندادم، مطمئن  باش  وقتی برگشتی حسابی ادبشون میکنه

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونی برگشته به من و شوهرم میگه شماها زیاد شام و نهار میاین خونه بابام در حالیکه از اول من خیلی کم ...

بهتر به نفع تو، برو خونه پدر شوهرت ولی نشون بده ناراحتی و مخصوصا با خواهر شوهرت اصلا حرف نزن، میپرسه ازت حتما که چی شده ، همه این حرفارو بگو، بگو دوست ندارم مزاحمتون باشم و بعد یه کوچیکتر بیاد بی ادبی کنه احترام از بین بره

اتفاقا پدر شوهرت که پرسید چرا کم میاین،محترمانه و خانومانه بگو من مواظبم که حرف و حدیث پیش نیاد ولی ...

آره دقیقا چند بارم خاستم پشت تلفن بگم ولی گفتم لعنت به شیطون شر به پا نکنم 

الانم خانوم تولد گرفته فردا شب همه رو دعوت کرده الا ما

حالا# اون پای ثابت تولدای خونه ما بود 

ازین بدم میاد که کل فامیل میبینن ما نیستیم و اینم هرجور دلش میخاد پشت شر من میشینه حرف میزنه 

هی

میدونی برگشته به من و شوهرم میگه شماها زیاد شام و نهار میاین خونه بابام در حالیکه از اول من خیلی کم ...

ببین گلم اینا از طرف جاریته، چون قبلا خواهرشوهرت باتو خوب بوده، اینکارو که گفتم انجام بده، برو خونه پدر شوهرت و ناراحتیتو نشون بده و بعد که پرسید با احترام این حرفارو بگو نه با دعوا، یه جوری هم بگو که جاریت خواهرشوهرتو پر کرده، جفتشونو ادب میکنه، تو هم احترامت حفظ میشه😉

با موذی جماعت مثل خودشون رفتار کن👍

آره دقیقا چند بارم خاستم پشت تلفن بگم ولی گفتم لعنت به شیطون شر به پا نکنم  الانم خانوم تولد گ ...

اولین چیز مهم رابطه خودتو و شوهرته در درجه اخر فامیل، مطمین باش همه از روی رفتار خودت تو رو قضاوت میکنن، شما که متین رفتار کنی کسی حرف گربه سیاهو باور نمیکنه، اونیکه شروع کننده غیبته مسلما خودش مشکل داره و اول داره خودشو خراب میکنه، بد ذات رو سیاهه خدا رسواش میکنه باید صبر کنی عین حرفام بهت ثابت میشه

ببین گلم اینا از طرف جاریته، چون قبلا خواهرشوهرت باتو خوب بوده، اینکارو که گفتم انجام بده، برو خونه ...

آره اون انگار خیلی خوشحاله ازین موضوع 

رفته تو همون خونه ای که قبلا مال ما بود هر وقت من میرم خونه پدرشوهر اونم میاد اونجا با آب و تاب تعریف میکنه که با خاخرشوهرم فلان جا رفتیم فلان کاروکردیم همممش لا همن 

دلم میخاد بزنم تو دهنش لگم این چرت و پرتات به من ربطی نداره 

۵ سال هم با من خوب و خوش بود تا آخر زهرشو ریخت 

اولین چیز مهم رابطه خودتو و شوهرته در درجه اخر فامیل، مطمین باش همه از روی رفتار خودت تو رو قضاوت می ...

خیلی قشنگ حرف میزنی 

مرسی از دلداریت 

باور کن مد بد دشمنم نمیخام حتی بچه هاش میان خونه پدرشوهرم بوسشون میکنم چون قبلا دوسشون داشتم با پسرم دوستن ولی اون عقده ای پسر من بغل پدرشوهرم بود دم در خونه اصلا نیومده طرفش با اینکه برادرزادش و و قبلا ادعا میکرد خیلی دوسش داره

عادي باش و به همين رفتار رسمي ادامه بده 

دير نباشد كه از خجالت هم در بيان فقط بشين و تماشا كن كه فعلا وقت تماشا كردنه 

شما خودتو ازچشم ننداز و عادي باش خاله زنك بازي در نيار 

خیلی قشنگ حرف میزنی  مرسی از دلداریت  باور کن مد بد دشمنم نمیخام حتی بچه هاش میان خونه پ ...

عزیزم اون داره بدجنسی خودشو نشون میده اصلا نخاه که تلافی بکنی.کلا هیچی برات مهم نباشه جز زندگی خودت.و خدارو شکر کن که شوهرت پشتته و بهش رو نمیده 

این از همه مهمتره.بعد برای تولد هم که پدر شوهرت پرسید بگو  دعوت نبودیم 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
آره اون انگار خیلی خوشحاله ازین موضوع  رفته تو همون خونه ای که قبلا مال ما بود هر وقت من میرم ...

این وسط اونیکه اخر خراب میشه اول جاریته بعد خواهر شوهرت، اصلا محل نده به حرفاش، تمام تلاششو داره میکنه که حرصتو در بیاره، ببینه محل نمیدی اتیش میگیره، عین روز برات روشن باشه که جفتشون با هم جنگشون میشه دیدنی

فقط صبر کن و خانومانه رفتار کن، گذشت زمان خیلی چیزها رو نشون میده و روو میکنه، بالاخره زمستون تموم میشه رو سیاهی میمونه واسه کلاغ

جاریت الان نمیفهمه داره فقط تیشه به ریشه خودش میزنه

خیلی قشنگ حرف میزنی  مرسی از دلداریت  باور کن مد بد دشمنم نمیخام حتی بچه هاش میان خونه پ ...

عزیزمی😘

ببین گلم امکان نداره کسی بدی کنه جوابشو نگیره، چاه کن ته چاهه، خدا حواسش به دل پاک و مهربونت هست، به وقتش قشنگ رسوا میشن و روسیاه، تو اصلا محل نده و صبر کن و ببین اون روزو که  خدا چطور چوبشون میزنه و دلت خنک میشه اون روز