2777
2789
عنوان

خبرش مثل بمب ترکیده😟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 46 پست

قضاوت# نکنیم

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رلطی ب روستا و شهر نداره  بی حیایی همه جا بده ینی چی کار غلتیه خب😐 ولی کسی که دیدع بود نب ...

بخدا من میدونم بزرگش میکنن تو روستا ی بار با خوانواده رفتیم دو روز خارج از شهر یکی مارو دیده بود ک داشتیم اب بازی میکردیم با پسر عمه هام گفته بودن با دوست پسراشون بودن 

اگه میشه برای ارامش من و مادرم یه صلوات بفرستید 🌹❤

طفلیا چقد بد شده براشون

بیشتر طفلی مامان باباشون

میگن خدا میبینه و سکوت میکنه مردم نمیبینن و فریاد میزنن اینه ها

چقد بده ابروی کسی رو بردن

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
خانواده هاشو چیکار کردن نکشن دخترارو مثل رومینا و بقیا

خبر ندارم 

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

بنظر من اینجوری ابرشون بره بهتره 

تا اینکه کسی نفهمه و اینا ب کارشون ادامه بدن اخرش شکماشون بیاد جلو 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
بخدا من میدونم بزرگش میکنن تو روستا ی بار با خوانواده رفتیم دو روز خارج از شهر یکی مارو دیده بود ک د ...

من میفهمم چی میگی

این ک چیزی نیس من ی مدت النگو دستم بود حرف در اورده بودن دختر فلانی شوهر کرده ب کسی نمیگن...فکرشو بکنننننن...تازه اسم و طایفه شوهر خیالیمم گفته بودن😂😂😂😂😂😂😂😂😂

طفلیا چقد بد شده براشون بیشتر طفلی مامان باباشون میگن خدا میبینه و سکوت میکنه مردم نمیبینن و فریاد ...

بله دقیقا

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

شما ها که ادعای مسلمانی و کار درستی دارید چرا ابروی مردم میبرید مگه امام علی نگفتن اگر کسی رو شب هنگام گناه دیدی صبح بازگو نکن شاید توبه کرده باشه خجالت بکشید تموم کنید فضولی و دخالت وقضاوت کردن رو

شما ها که ادعای مسلمانی و کار درستی دارید چرا ابروی مردم میبرید مگه امام علی نگفتن اگر کسی رو شب هنگ ...

ما نبردیم که ما فقط شنیدیم من که اسمشونو نگفتم آبروشون بره به هیچکس دیگه ای هم نگفتم

یعنی. داشتن  انجام میدادن مردم دیدن. یا فقط برای حرف زدن تو باغ بودن

یه سری میگن یه کارای دیگه میکردن دیگه من نمیدونم

عزیزم اگه کارشون اشتباه بوده به خودشون مربوطه و خدای خودشون قضاوت نکنید آدما رو .تاوان داره خواهر

مگه من چی گفتم؟آبزوشونم نبردم فقط گفتم اینکارو کردن شماهم که نمیشناسینشون