ما تو یه روستای تقریبا بزرگ زندگی میکنیم ولی همه همرو میشناسن بعد چند روز پیش دوتا دختر ۱۵ساله با دوتا پسر ۱۸ساله رفتن باغ و...و سه نقطهبقیه هم دیدنو الان آبروی همه خصوصا دخترا رفته
اخه فکر میکنن اینجا لس آنجلسه😂
مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
رلطی ب روستا و شهر نداره بی حیایی همه جا بده ینی چی کار غلتیه خب😐 ولی کسی که دیدع بود نب ...
بخدا من میدونم بزرگش میکنن تو روستا ی بار با خوانواده رفتیم دو روز خارج از شهر یکی مارو دیده بود ک داشتیم اب بازی میکردیم با پسر عمه هام گفته بودن با دوست پسراشون بودن
اگه میشه برای ارامش من و مادرم یه صلوات بفرستید 🌹❤
بخدا من میدونم بزرگش میکنن تو روستا ی بار با خوانواده رفتیم دو روز خارج از شهر یکی مارو دیده بود ک د ...
من میفهمم چی میگی
این ک چیزی نیس من ی مدت النگو دستم بود حرف در اورده بودن دختر فلانی شوهر کرده ب کسی نمیگن...فکرشو بکنننننن...تازه اسم و طایفه شوهر خیالیمم گفته بودن😂😂😂😂😂😂😂😂😂
شما ها که ادعای مسلمانی و کار درستی دارید چرا ابروی مردم میبرید مگه امام علی نگفتن اگر کسی رو شب هنگام گناه دیدی صبح بازگو نکن شاید توبه کرده باشه خجالت بکشید تموم کنید فضولی و دخالت وقضاوت کردن رو