2777
2789
عنوان

شوهر ایردگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 74 پست
😔 منم‌این حس و کاملا درک‌ میکنم احساس میکنم اسباب بازیشم 

چندوقته ازدواج کردی؟

من مانتویی که جلوش باز باشه نمیتونم بپوشم مانتویی که جلوش دکمه باشه نمیتونم بپوشم شالمو نمیتونم همینجوری بپوشم باید حتما باگیره و حجاب کامل ببندمش من نباید اعتقادات خودمو قبول داشته باشم باید طبق اعتقادات اون پیش برم و...

خسته از تمام دنیا💔
😔 منم‌این حس و کاملا درک‌ میکنم احساس میکنم اسباب بازیشم 

شوهر من دیروز سر اینکه به دستام الکل زدم ضد عفونی کنم باهام‌ قهر کرده 😂 خیلی جالبه ایراد میگیره بعدم قهر میکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چندوقته ازدواج کردی؟ من مانتویی که جلوش باز باشه نمیتونم بپوشم مانتویی که جلوش دکمه باشه نمیتونم بپ ...

۲ ساله شوهر منم به حجتب گیر میده ولی من خیلی به حرفش گوش نمیدم حتی شلوار کوتاهم میپوشم غرم که میزنه محل نمیذارم 

۲ ساله شوهر منم به حجتب گیر میده ولی من خیلی به حرفش گوش نمیدم حتی شلوار کوتاهم میپوشم غرم که میزنه ...

کاش شوهر من فقط غر بزنه دنیا رو چپ میکنه حرف دنیاااااا رو بهم میزنه.من هنوز عقدم

خسته از تمام دنیا💔
کاش شوهر من فقط غر بزنه دنیا رو چپ میکنه حرف دنیاااااا رو بهم میزنه.من هنوز عقدم

مردا مثل بچه هان خیلی‌ نباید جلوشون وا بدی وگرنه رو سرت سوار میشن اونوقت همه چی میشه طبق خواسته ی خودشون

مردا مثل بچه هان خیلی‌ نباید جلوشون وا بدی وگرنه رو سرت سوار میشن اونوقت همه چی میشه طبق خواسته ی خو ...

من وا دادم بدم وا دادم دید خوب سواری میدم سوارشده پیاده هم نمیشه اما ایندفعه آدمش میکنم مرگ یه بار شیون یه بار

خسته از تمام دنیا💔
من وا دادم بدم وا دادم دید خوب سواری میدم سوارشده پیاده هم نمیشه اما ایندفعه آدمش میکنم مرگ یه بار ش ...

منم وا دادم ولی هرماذی کردم درست نشده نمیدونم‌مشکل از منه یا اون کلی کتاب روانشناسیم‌ خوندم‌‌ ولی درست نشد رابطمون در کل بد نیست خیلی وقتا خوبیم ولی این ایرادگیریاش هم عصبیم‌کرده هم‌اعتماد‌به نفسمو گرفته 

من وا دادم بدم وا دادم دید خوب سواری میدم سوارشده پیاده هم نمیشه اما ایندفعه آدمش میکنم مرگ یه بار ش ...

ولی تا عقدی سفت بگیر و‌‌ درستش کن‌چون با گذشت زمان کارت سخت تر میشه 

ولی تا عقدی سفت بگیر و‌‌ درستش کن‌چون با گذشت زمان کارت سخت تر میشه 

اخخخخخخخ اگه درست بشو بود دیگه دردم چی بود یه تاپبنک دارم از همه آدما خسته شدم بخون تا ببینی چی میگم

خسته از تمام دنیا💔
اخخخخخخخ اگه درست بشو بود دیگه دردم چی بود یه تاپبنک دارم از همه آدما خسته شدم بخون تا ببینی چی میگم

خوندم ، سنت خیلی کمه واسه نا امیدی باید محکم باشی در مقابل شوهرت و دیگه‌ وا ندی فقط به فکر خودت باش برای راضی نکه داشتن کسیم از خودت نگذر اینکارت سخته ولی میتونی انجامش بدی واقعا حیفه تو این سن 

خوندم ، سنت خیلی کمه واسه نا امیدی باید محکم باشی در مقابل شوهرت و دیگه‌ وا ندی فقط به فکر خودت باش ...

اصلا دیگه باهاش حرف نمیزنم.اما بازم همش فکرم مشغوله حتی میخام یه لباس بپوشم همش فکرم پیش اونه که نکنه ببینه دعوا کنه درحالی که من همیشه ادم باحجابی بودم ولی بازم اون ایرادمیگیره و دعوا راه میندازه.کلا احساس میکنم دیگه توانی برام نمونده که بخام سعی کنم درستش کنم بیشتر تو فکر جداشدنم اما قانونم میگه یا باید دست بزن داشته باشه یا خرجی نده یا یه چیزای دیگه که شامل اون نمیشه از طرف دیگه هم خوانوادم که نمیزارن جدابشم‌ ووووو خیلی مشکلات دیگه که نمیدونم کدومو بگم

خسته از تمام دنیا💔
من‌که روانی شدم هیچ‌ اعتماد به نفسی برام‌ نمونده والا

دقیقا عین من عروسا و دخترا فامیلش انقد اعتماد ب نفس دارن بعد من اصلا ندارم تازه میشینه ب منم میگه جرا مثه اونا زبل نیستی میگم دست و پامو بستی بعد میگی شنا کن لامصب هزار چی جلوشون میگم میزنی تو ذوقم چیکار کنم اخه اختیار از خودم ندارم یچی بگم تو جمع فوضوله هرچی بگم واسه مسخره هم شده یچی میگه