من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
هنوز نزدم. یعنی نزنم ؟ بیجا تو نت نوشته بود جزو موادش
فقط نخود ،پیاز، پودر نون باگت،پودر تخم گشنیز و ادویه کاری و زیره و نمک و فلفل قرمز و سیر زیاد همین با چند قاشق آب سرد که غلظتشو درست کنی ،،،محشر کبری میشه😁
رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَخَیْرُ الوارثین. وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
سبزی جعفری دارم ولی با گشنیز قاطیه. عیب نداره بزنم؟
باید تازه باشع،،فریزری نریز،،
ساندویچ هم با گوجه و خیار خرد شده و ریحون تازه درسته و جعفری خرد شده و سس انبه میل کن
رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَخَیْرُ الوارثین. وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻