2777
2789

عمرا .باید فکر کنم😂

99/9/8 قراره یک روز زودتر از بقیه، به ارزوهام برسم 😐😊                                                                                                                                                                                              د
ببین الان که همه میگن  عمرا     ولی وقتی شرایطش جور شه    به ولله &n ...

فاصله ی حرف تا عمل زیاده هر حرفی دلیل بر این نیست که حتما عملی بشه هم برای دختر و هم برای پسر همینجوره

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فاصله ی حرف تا عمل زیاده هر حرفی دلیل بر این نیست که حتما عملی بشه هم برای دختر و هم برای پسر همینجو ...

من منظورم  این بود  دحترا  اکثرا   پولکی هستن خودت  میدونی اینو 

ماشین  طرف خوشگل باشه   میگن  اااااا  اینه   مرد رویاهای من😏

تو دردی   💔    هم درمان  تویی   
من منظورم  این بود  دحترا  اکثرا   پولکی هستن خودت  میدونی اینو  م ...

بهتره جمع نبندین هر دختری این جوری نیست واکثر پسرها هم ظاهر بینن هر دختری که آرایش زیاد داشته باشه و.. برای  پسرها بهترینن

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
بهتره جمع نبندین هر دختری این جوری نیست واکثر پسرها هم ظاهر بینن هر دختری که آرایش زیاد داشته باشه و ...

خو حداقل   پسر     جذب یه ادم  میشه  

نه جذب یه  تیکه   اهن😏😏😏

خو حداقل   پسر     جذب یه ادم  میشه   نه جذب یه  تیکه   اه ...

چه استدلالی الان که ارزش اون تیکه آهن از ارزش خیلی آدما بیشتره 

چه استدلالی الان که ارزش اون تیکه آهن از ارزش خیلی آدما بیشتره 

چرا  توجیهش میکنید 

طرف  از پسره بدی ندیده    ولی یه  پولدارو ببینه  میره  سمتش خب 

الان اون پسر قبلی  چرا بی ارزش باشه

چرا  توجیهش میکنید  طرف  از پسره بدی ندیده    ولی یه  پولدارو ببین ...

مردی که به زنش خیانت میکنه (بدون هیچ دلیلی)  چی به نظر شما همچین آدمی پست و بی ارزش نیست؟ به نظر من هم زن پول پرست و هم مرد ظاهر بین تو جامعه وجود داره ولی نباید جمع بست