2789
عنوان

موخوره

120 بازدید | 18 پست

راه حلی جز کوتاهی هست؟ 

دلمم نمیاد، مدام کوتاه کنم من موهام کلا کم پشته هرچقدرم کوتاه کنم باز همون وضع قبلی رو داره الان بعد چندسال یه مقدار بلند شده با اینکه هر باز موخوره های پایین موهامو میزدم فایده نداره خیلی زیاد شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تنها راهش کوتاهیه. 

ی قیچی کوتاهی بگیر هرچندوقت یبار برو تو حموم موخوره هارو کوتاه کن خودت انجام بدی خیلی دقیق تره تا آرایشگاه

من بخاطر اینکه ساقه هاش خشک شده بودن کلا پسرونه زدم👦

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
الان که زیاده پیشگیری فایده نداره   ارایشگر بهم گفت با روغن نارگیل بعد حموم مرطوب کنم درم ...

اصصصصصلا راهی جز کوتاهی نداره اون دستگاه موخوره گیر هم کم پشت میکنه فقط

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 
موخوره از خشکی مو میاد عزیزم،هرروز پایین موهاتو با روغن زیتون یا نارگیل چرب کن

هر روز کارم همینه ولی حس میکنم خیلی بیشتر شده 

موهامم قبلا خشک و معمولی بود الان مدام چرب میشه 

منم مشکل شمارو دارم دلم نمیاد کوتاه کنم یه ذره ک کوتاه کنم هموناهم باز موخوره میزنه

اره دقیقا هربار شونه میکنم تا به چشمم بخوره کوتاه میکنم ولی باز همون آشه و همون کاسه آدم همش نمیتونه بره پسرونه بزنه ☹☹☹

وقتی از حمام اومدی و موهات یکم نم داشت (خشک نباشه)یکم روغن ارگان به پایین موهات بزن

شما نتیجه گرفتی؟ اخه من سه تا روغن امتحان کردم اونم مدت طولانی جواب نگرفتم  نارگیل و کرچک و زیتون  حتی وازلین