2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رشته دامپزشکی چجوریه سخته در حد پزشکی یا نه و اینکه چندساله

سلام عزیزم

بله سخته واقعا

در حد پزشکی و حتی بیشتر از اون

چون شما هم طب یاد میگیری هم علم تشریح 

نه فقط یک گونه

بلکه باید آشنایی کامل با گوشت خواران(سگ و گربه و ...) و نشخوارکنندگان (گاو و گوسفند و بز و ... ) و تک سمی ها(اسب و ... ) و طیور و آبزیان داشته باشی

واقعا رشته ی سختیه

و البته بستگی به دانشگاه محل تحصیل هم داره

شش ساله ست که با دفاع پایان نامه احتمالا شش سال و نیم میشه

یه قلب امیدوار سرزمین معجزه هاست 😍
سلام عزیزم بله سخته واقعا در حد پزشکی و حتی بیشتر از اون چون شما هم طب یاد میگیری هم علم تشریح&nb ...

ممنونم از پاسخ کاملتون از نظر بازار کار و درامدی در ایندش ارزش اینهمه سختیو داره؟ بین رشته های پیراپزشکی و دامپزشکی موندم کدوم بهتره

ممنونم از پاسخ کاملتون از نظر بازار کار و درامدی در ایندش ارزش اینهمه سختیو داره؟ بین رشته های پیراپ ...

حقیقت اینه که درآمدش با سختی کار نمیخونه متاسفانه

البته هستن کسانی که درآمد بالا دارن

الان اکثر رشته های پزشکی هم اشباع شدن

بنظرم رشته های پیراپزشکی مثل پرستاری و مامایی میتونه بهتر باشه اگه میخوایید سختی کمتری بکشید و درامد معقول داشته باشین

به شرطی که تب دکتر شدن نداشته باشی

من تب دکتر شدن داشتم

عاشق طب بودم 

بین پزشکی شهرای پایینتر و دامپزشکی دانشگاه خوب ، دامپزشیکیو انتخاب کردم و تو یکی از بهترین دانشگاه ها درس خوندم و راضیم

حتی اگه برگردم عقب بازم دامپزشکیو انتخاب میکنم 

پیراپزشکی با روحیه من سازگار نیست 

حقیقت اینه که درآمدش با سختی کار نمیخونه متاسفانه البته هستن کسانی که درآمد بالا دارن الان اکثر رش ...

بازم ممنونم فقط سوال اخر اینکه بترتیب رتبه ای که میخواد برای قبولی رشته های تجربی از پزشکی تا  دامپزشکی چجوریه میخوام ببینم درصد قبولیم چجوریه مثلا فیزیوتراپی رتبه بهتری میخواد یا دامپزشکی

بازم ممنونم فقط سوال اخر اینکه بترتیب رتبه ای که میخواد برای قبولی رشته های تجربی از پزشکی تا   ...

عزیزم نمیدونم 

من درسم تموم شده و از فضای کنکور دورم

فقط اینکه لزوما به رشته نیست ... دانشگاهش هم مهمه