totfarangi_jon مدیر عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 94 عنوان اسم دختر | مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 52 پست سلاممممم خوبین؟ خوشین ؟بچه ها چندتا اسم قشنگ دختر بگین از این باکلاسااا😜😂 1399/06/05 | 22:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ahol عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 با حساب کردن من اگه رشته مورد علاقم که پزشکی همون سال اول قبول بشم بعد ۷ سال بخونم ۱۱ سال دیگه می تو ... اوففف میخوای تموم کنی بری؟؟؟؟من انسانی روانشناسمحتما😍😍🙈🙈 Kendin istediğin gibi yaşa👼
شکلات___تلخ عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 525 اوففف میخوای تموم کنی بری؟؟؟؟ من انسانی روانشناسم حتما😍😍🙈🙈 اره هدف خودم اینه این چند سال خوب بخونم پزشکی قبول بشم بعد تموم شدن درسم وقت برا ازدواج و بچه زیاده😂موفق باشی گلم😍واییی من ذوق دارم جای شما🥺😅❤️ اخلاقم تلخه ولی شکلات تلخ هم طرفدارای خودشو داره...
ahol عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 اره هدف خودم اینه این چند سال خوب بخونم پزشکی قبول بشم بعد تموم شدن درسم وقت برا ازدواج و بچه ... انشالله سال اول قبولی گلمهمچنین عزیزمواییی من بدتر نمیدونم اصن کجام بالا هوا پایین زمین😂فقط از امروز صبح که بیدار شدم سستم حالم یجوریه انگار مریض شدم بدن درد دارمولی درد نیستا نمیدونم چجوری بگم خیلی بده Kendin istediğin gibi yaşa👼
شکلات___تلخ عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 525 انشالله سال اول قبولی گلم همچنین عزیزم واییی من بدتر نمیدونم اصن کجام بالا هوا پایین زمین😂 فقط ا ... مرسی عزیزمهم درکت می کنم هم نمی کنم😂❤️خیلی حس خوبیه خرید سیسمونی بچه🥺❤️دلم میخواد لپای درخترتو بکشمممم😁😁😁 اخلاقم تلخه ولی شکلات تلخ هم طرفدارای خودشو داره...
ahol عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 مرسی عزیزم هم درکت می کنم هم نمی کنم😂❤️ خیلی حس خوبیه خرید سیسمونی بچه🥺❤️ دلم میخواد لپای در ... ای جانم😍😍قربونت برو عزیزه دلماهل کجاییشاید یه روز یه جا اومدم دیدنت با کوچولو تا اون موقع هم تو دانشگاه قبول شی انشاللهحالا از کجا میدونی دخمله😄❤😍 Kendin istediğin gibi yaşa👼
شکلات___تلخ عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 525 ای جانم😍😍 قربونت برو عزیزه دلم اهل کجایی شاید یه روز یه جا اومدم دیدنت با کوچولو تا اون موقع هم ... من تهرانم شما کجایی؟😁نمی دونم حسم میگه دخمله😋😍وایی انشالاه🖐😁 اخلاقم تلخه ولی شکلات تلخ هم طرفدارای خودشو داره...
ahol عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 من تهرانم شما کجایی؟😁 نمی دونم حسم میگه دخمله😋😍 وایی انشالاه🖐😁 من تبریزای جانانشالله❤❤😍 Kendin istediğin gibi yaşa👼
شکلات___تلخ عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 525 من تبریز ای جان انشالله ❤❤😍 عه😕 من عموم تبریزه شاید امدم😂😂😂 اخلاقم تلخه ولی شکلات تلخ هم طرفدارای خودشو داره...