2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 46 پست
نه ببین من حس کردم که منظورش از چجوری؟منظور خاصیه چون بهش گفتم تو تجربه اولم بودی گفت همجین گفتی تحر ...

خب راست گفته

تجربه اولم بودی جمله‌ی درستی نیست

میتونستی بگی، تا حالا کسی به دلم ننشسته بود، 

خلاصه که بگم مکالمه با ایشونو اگه به همین روال (با جملات نادرست و منت کشی و ابراز علاقه عجیب) ادامه بدی اگرم در آینده شانسی میداشتی، از بین خواهد رفت 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب راست گفته تجربه اولم بودی جمله‌ی درستی نیست میتونستی بگی، تا حالا کسی به دلم ننشسته بود،  ...

بله خب درست میگین ولی این ادم وقتی من میخوام برم دقیقه نود پیداش میشه همش

تو بلاکش کن ول کن ..واسه خودت وشخصیتت ارزش بزار.چی دارن این پسرا مخصوصا این یکی که برات نازم میکنه ت ...

اره منتها یه بار دعوامون شد گفتم دیگه نمیخوامت گفت یعنی برم بمیرم؟گفتم بهتره از هم دور باشیم باز که با هم خوب شدیم شروع کرد به این اداها

بله خب درست میگین ولی این ادم وقتی من میخوام برم دقیقه نود پیداش میشه همش

چون مبخواد مطمئن بشه، هنوزم بهش فک میکنی، هنوزم تو اب نمک موندی ،بعد دوباره بره دنبال اولویت هاش 

بعد دوباره یه مدت بعد بیاد بگه اهای به من فک کن و دوباره بره

و اگر کسی نامزد داشته باشه دیگه نمیاد بقیه رو  سر بدوونه

این بار اگر هر چیزی گفت، مستقیم بگو که فلانی دلیلی برای صحبت با شما نمیبینم، شما نامزد داری و من برای خودم خیلیی ارزش قائلم و هیچوقت وقتمو هدر نمیدم و با کسی حرف میزنم که بدونم مکالمه به جایی میرسهه، لطفا برای احوال پرسی هرازچندوقت به من مسیج نده چون برام جذاب نیست 

چون مبخواد مطمئن بشه، هنوزم بهش فک میکنی، هنوزم تو اب نمک موندی ،بعد دوباره بره دنبال اولویت هاش&nbs ...

اینارو اگر پای تلفن یا رو در رو خواستی بگی در نهایت ارامش و بی داد و فریاد و همراه یه لبخند

بعدشم هرچی تو رو متهم کرد و خواست بهت برچسب بزنه تو دیگه چیزی نگو، بگو نظرت محترمه ولی من حرفمو زدم و امیدوارم که تکرار نشه. 

چون مبخواد مطمئن بشه، هنوزم بهش فک میکنی، هنوزم تو اب نمک موندی ،بعد دوباره بره دنبال اولویت هاش&nbs ...

ببینید به یه نفر گفته بود این اوایل منو پس میزده حالا دنبال انتقامم میخوام همونقدر که منو زجر داده زجرش بدم رفتم پیش دعانویس بیاد طرفم کارشو بسازم

ببینید به یه نفر گفته بود این اوایل منو پس میزده حالا دنبال انتقامم میخوام همونقدر که منو زجر داده ز ...

اووووووه 😐 پس شیوه عوض، بلاک ریپورتش کن 

اصلا اصلا اصلا جواب هیچیو نده 

هیچیا یعنی

خودشو حلق اویزم کرد تو به زندگیه خودت برس

اووووووه 😐 پس شیوه عوض، بلاک ریپورتش کن  اصلا اصلا اصلا جواب هیچیو نده  هیچیا یعنی خود ...

یعنی ممکنه این رفتارا واسه انتقام باشه؟به اون طرف گفته بود من پاشو میبوسیدن اون لگدم میزد

یعنی ممکنه این رفتارا واسه انتقام باشه؟به اون طرف گفته بود من پاشو میبوسیدن اون لگدم میزد

عزیزم نمیدونم چندسالته و چقد با  جامعه با پوست و گوشت اشنایی داری 

نصفی از مردم کشور مشکل روحی و روانی دارن، اونی که جنون داره لزوما شاخ و دم نداره، این اقا پسر هم اگه مثل بقیه پسرا باشه که همونی که گفتم فقط میخواد تو رو تو اب نمک بذاره، ولی اگه مشکل داشته باشه واقعا اون انتقام هدفه و عقده و کینه گرفته ازت

چنین آدمی به بلوغ نرسیده جنبه نه شنیدن نداشته که الان بعد از مدت ها برگشته برای انتقام، ازش دوری کن

عزیزم نمیدونم چندسالته و چقد با  جامعه با پوست و گوشت اشنایی داری  نصفی از مردم کشور مشکل ...

من به سکسش اوایل دوستی جواب رد دادم گفتم نه اون خودکشی کرد تو کما بود با نوه عمم میرفتیم میدیدمش بعد که خوب شده بود کلا رفتارش عوض شد همش خطشو روم خاموش میکرد بد رفتاری میکرد من وابسته شده بودم الانم که اینجوری