2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 24 پست

مال منم میخواست خیانت کنه

من فهمیدم

بعد زایمانمم تو ۷ ماهگی دخترم باز یکیو سوار کرده بد هرزه بود زنه سره مکان ب تفاهم نرسیدن

البته من فهمیدم و قضیه کلا منتفی شد

منم بدجوری اسیب دیدم هنوزم خودخوری میکنم با اینکه چهار سال گذشته

ولی خداو شکر الان زندگیم روبه راهه

شوهرم شاید پاش لغزیده باشه ولی خیانت نکرده(تا جایی ک من میدونم و پیگیری کردم)

میدونم هیچکی مثل اون نمیتونه واسه دخترم پدری کنه و منو تو رفاه نگه داره

دوسته خوبم خواهش میکنم ازت که عکس پروفایلم رو کپی نکن،ممنون❤من خیلی ترکیدم دوسته عزیزم این چهارمین کاربریمه پس ممنون میشم ک با من بحث نکنی و ادب رو رعایت کنی تا مجبور نشم باهات مثل خودت رفتار کنم❤🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با جدا شو یا اگر جدا نمیشی زندگیت رو از نو بساز  تو جوونی حس میکنم زوده برای تسلیم شدن و طلاق ...

کلا سرده سرد شدم فقط خیانتش نیست تا زمانی که میرفتم سر کار کمک خرج بودم تو خونه خوشگل لباس میپوشیدم غذای خوب درست میکردم اویزونم بود تو بارداری خیلی تحقیرم کرد چون بارداریم سخت بود و نمیتونستم خیلی فعالیت داشته باشم تو فکره اینم بچه بزرگ تر شه برم سرکار جدا شم دلم سیاهه ازش

تیکر تولد نفس مامان❤
توبه نکرد؟

می دید دستم زیره سنگه تازه دعوام راه انداخت یه همچین چیزی غیر بارداری میدیدم پدرشو درمیاوردم اونم مث چی میترسید ولی الان خیالش راحته سو استفاده میکنه

تیکر تولد نفس مامان❤
کلا سرده سرد شدم فقط خیانتش نیست تا زمانی که میرفتم سر کار کمک خرج بودم تو خونه خوشگل لباس میپوشیدم ...

خودت شرایط رو بهتر میدونی عزیزم و مطمئنا بهترین تصمیم رو‌‌میگیری فقط ب عنوان یک نصیحت توی تصمیم گیری اولویتت آرامش خودت باشه قطعا به نتیجه خوبی میرسی 

اگه در حد چت بهت خیانت کرده بهتره گذشت کنی و سعی کنی ببخشیش ...خوب تو تو ی خونه مامانت استراحت بودی و اونم مرد هست و نیازهایی داشته و شاید وسوسه شده ...طلاق عاطفی فقط وضعیت رو بدتر میکنه ...من اگه جات بودم یه فرصت دیگه بهش میدادم

اگه در حد چت بهت خیانت کرده بهتره گذشت کنی و سعی کنی ببخشیش ...خوب تو تو ی خونه مامانت استراحت بودی ...

از قبله بارداریم دختررو فالوو داشته حتی یبار گفتم اتفالوو کن دعوا درست کرد که کوته فکری 

تیکر تولد نفس مامان❤