2777
2789
عنوان

خانما اگه شوهرم گوشیو ببره گوشی فروشی

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 25 پست

نه فکر نمیکنم

بعدش مگه نی نی سایت خانه فحشاس؟😑😐

شوهراتون همش توی اینستا پلنگ ملنگا رو فالو میکنن بعد شما ازشون میترسید عضویت نی نی سایتتون رو رو کنید؟؟؟

چه عجیب 

چه غریب

نی نـی ـ سایت#  

سرزمین_عجایب#  

.Pain🔥you made me a believer

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مگه نمیدونه؟ مگه چیه که پنهان کردی

اصلا خیلی بد دله دیونم کرده. 

دیشب بهش گفتم ی پسر داریم اینم احتمالا دختربشه بعداززایمان میرم ترمیم میگفت مردابهت زنگ زدن بری خودتو تنگ کنی 😔😔😢😢

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
نه ربطی نداره  فقط کد عضویت سایت رو ممکنه ببینه

چطوری?ازکجا ?

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
اصلا خیلی بد دله دیونم کرده.  دیشب بهش گفتم ی پسر داریم اینم احتمالا دختربشه بعداززایمان میرم ...

تو حالا یکاره رفتی سر ترمیم چیکار با این شوهر خوش اخلاق و دوست داشتنیت😑⁦🤦🏻‍♀️⁩

اصلا خیلی بد دله دیونم کرده.  دیشب بهش گفتم ی پسر داریم اینم احتمالا دختربشه بعداززایمان میرم ...

وای چه حرف زشتی ولی شما هم کاری نکن که شکاک تر بشه گلم

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂
تو حالا یکاره رفتی سر ترمیم چیکار با این شوهر خوش اخلاق و دوست داشتنیت😑⁦🤦🏻‍♀️⁩

خدالعنتش کنه اینقدنفرینش کردم چیزیش نمیشه شاید من دومین کسی باشم تو این دنیا که بدبخت بیچاره وشوهر فحاش بددل وبدجنس داره من باردارم ولی خدا صدامو نمیشنوه میشه برام دعاکنید لطفا زندکیم تغیری کنه رنگ خوشبختی بچشم 😭😢😭

خدالعنتش کنه اینقدنفرینش کردم چیزیش نمیشه شاید من دومین کسی باشم تو این دنیا که بدبخت بیچاره وشوهر ف ...

چی بگم آخه

یعنی چی اصلا یهویی اون وسط حرف تنگ کردن رو کشیدی وسط؟⁦🤦🏻‍♀️⁩

حالا بذار بزایی اگر دیدی مشکلی داره برو درست کن

بعدشم وقتی این حرف رو بهت زد باید میکوبیدی توی دهنش شاید یکی یا چند تا بهت پس میزد اما تو مشت اول رو زده بودی و براش درس میشد منبعد این الفاظ رو نثار مادر و خواهرش کنه

چطور میشینید که شوهرتون بهتون فحش ناموسی بده

اگر شوهر من از همون دیشب به بابام گفته بودم و اونم تا همین الان داشت با دهن روی زمین میکشیدش

چی بگم آخه یعنی چی اصلا یهویی اون وسط حرف تنگ کردن رو کشیدی وسط؟⁦🤦🏻‍♀️⁩ حالا بذار بزایی اگر دیدی ...

خدالعنتش کنه اگه بدونی مادرو خواهراش چیکارایی کردن بمن فوش میدی که این ایناابنجورین به توام چه حرفایی میزنه خدالعنتشون کنه