2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 100 پست
اصولا وقتی قصد ازدواج نداری یه مورد خوب پیش میاد. اوضاع هم فکر نکن از این بهتر میشه. روز به روز بدت ...

اخه دخترعمه ام میگفت من اصلا ازدواج نمیکنم این حرفا هفته پیش عقد کردن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه یکی از دوستان 18 سالشه خیلی زوده به نظرم ادم باید بره بگرده خوش بگذرونه بعد ازدواج کنه

بابا همه اطراف من دارن میرن واقعا حس ترشیده بودن میگیری اگه بخوای به اینا نگا کنی 

جالب اینا بیشترشونم ناراصین میگن دوس داشتیم بچگی میکردیم پای درد دلشون بشینی چبه بابا تو این سن کم پاشم برم شوهر داری 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

آره، دوست خودم و چنتا از دوستای خواهرمم تو این ۲،۳ ماه اخیر تند تند ازدواج کردن‌ فک کنم حوصلشون سر رفته یاد کارای عقب افتادشون افتادن. گرونی اینام همش بهونه های الکیه قبل کرونا بود 😁

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹

گرمي زياا خوردن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بابا همه اطراف من دارن میرن واقعا حس ترشیده بودن میگیری اگه بخوای به اینا نگا کنی  جالب اینا ب ...

حس ترشیده بودن بهم دست نداده خودم هنوز خیلی جوونم زوده برای ازدواج 

خداکنه پشیمون نشه اخرش خوشخت بشه

حس ترشیده بودن بهم دست نداده خودم هنوز خیلی جوونم زوده برای ازدواج  خداکنه پشیمون نشه اخرش خوش ...

چندی ؟ من ۲۰ ام 😁

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز