2777
2789
بلی بلی معبر تویی که میدونی یوسف اداتو درمیاره

🤣🤣🤣🤣🤣

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂😂😂😂😂😂 اهان فکر کردم موافقت کردید داشتم ناامید میشدما منه بدبخت فقط ۲۶ سالمه😪🥺😱😭😖 ...

😂فراموش نکن چی گفتم غنچه ی نشکفته😘✌

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
والا

وای اگه بدونی دیروز ظهر چی به سر من اومد یکی تاپیک زده بود حس ششمی ها بیان منم برا سرگرمی رفتم ازمون سوال میشد شانسی شانسی هر چی من میگفتم میگفتن درسته کلی درخواست دوستی داشتم پدرم و در آوردن😂😂

وای اگه بدونی دیروز ظهر چی به سر من اومد یکی تاپیک زده بود حس ششمی ها بیان منم برا سرگرمی رفتم ازمون ...

ب خدا این چیزا الکی  بیکار بودی برا خودت کار درست کردی دختر

بچه ها میشه لطفا برای حل شدن مشکل داداشم صلوات بفرستید😞
ب خدا این چیزا الکی   بیکار بودی برا خودت کار درست کردی دختر

بخدا خیال کردم برا سرگرمی و شوخیه حوصلمم سر شده بود . دیدم نه واقعا مردم به این چیزا اعتقاد دارن کار به جایی رسید میومدن توی تاپیک هایی که من زده بودم پیام مسزاشتم تو رو خدا بگو من کی عروس میشم .کی باردار میشم.به غلط کردن افتادم😂😂😂

بخدا خیال کردم برا سرگرمی و شوخیه حوصلمم سر شده بود . دیدم نه واقعا مردم به این چیزا اعتقاد دارن کار ...

وای  دور از جون.امان از این مردم ساده  

بچه ها میشه لطفا برای حل شدن مشکل داداشم صلوات بفرستید😞
ابجی بهم گفتی فالو کنم ولی من اینستا ندارم

فدات عیب نداره❤️❤️

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
با اجازه اسی...کسی باگیاه بومدارن پریودشده؟؟؟؟

تاثیر داره توی سریع پریود شدن

و توی کمتر شدن درد خیلی خیلی موثره

من مصرف میکنم

برای دردکمتر شکلات تلخ خیلی بیشتر موثره

من از اینم خیلی جواب گرفتم خخخ

خدا کنه بشم روزی چندبار بخورم؟بومادران

سلام خوبی؟

عذرخواهی میکنم نتونستم زودتر جواب بدم

پریود شدی؟

از یک هفته قبل از تاریخ پریودیت روزی یکی/دوتا لیوان بخور

البته میگم بیشتر برای عفونت داخلی و درد کمتر کاربرد داره

2790