2777
2789
عنوان

بزرگ شدن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 3957 بازدید | 111 پست
خودش خود به خود بزرگ شد تو فامیل تک شدم دیگه شدم شبیه عمه هام🤣🤣🤣🤣همه حسرتمو میخورن 🤣🤣🤣🤣چیه ا ...

تو بچه بیاری چی میشه چند سایزم اونجا میره روش 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
عزیزم الان ۸۵ بشی اونوقت بچه دار بشی شیر بیاد تو سینه هات میدونی چه سایزی میشهههه؟؟؟؟؟اون موقع میای ...

خدا از دهنت بشنوه 

اون موقع سر شوهرمو میکنم که منو به اونجا رسونده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بچه بیاری چی میشه چند سایزم اونجا میره روش 

اره والا😓😓😓😓شوهرم کلافس میگه برو کوچیک کن

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
خودم که مشکلی ندارم  شوهرم روانیم کرده میگه 85 میخوام        

هییییع خیلی زیاده😱😱😱😱

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

خدا از دهنت بشنوه  اون موقع سر شوهرمو میکنم که منو به اونجا رسونده

شوهرت الان جوگیر شده یه چیزی میگه جدیش نگیر عزیزم😐😂

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
روغن خراطین حجم دهنده هست. بمال به سینه هات. اگه توسط شوهرت باشه که چه بهتر

اونو آخه میگن باید اصل باشه اصلشم که پیدا نمیشه 

ارثیه تقریبا نمیشه کاریش کرد

اما ترک تا وقتی قرمزه میشه اما وقتی سفید میشه راهی جز لیزر نداره 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
اره والا😓😓😓😓شوهرم کلافس میگه برو کوچیک کن

جدییییییییی 

چرا شوهرا اینجورین 

کوچیک باشه بزرگ میخوان 

بزرگ باشه کوچیک میخوان 

آره دیگه ب. اسنم عاااالیه هم سفته هم برجسته و خوشگل  قدمم بلنده هیکلمم خوبه تنها ایرادم یه سین ...

مال من 75 میگم کاش کوچیک تر بشه😭😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

ارثیه تقریبا نمیشه کاریش کرد اما ترک تا وقتی قرمزه میشه اما وقتی سفید میشه راهی جز لیزر نداره 

با لیزر رفع میشه 

هزینش چقدره 

خطری نداره؟؟