2777
2789
عنوان

چرا شوهرم برام طلا نمیخره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5614 بازدید | 71 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم دوران عقد اصلا درست نباشه سر پول دعوا راه بندازی پس هیچ وقت این کارو نکن 

طلاهم یه چیزیه ک آخرش بازم موقع خرید خونه یا همچین چیزی فروخته میشه پس واقعا چیزی نیست ک ب شما برسه بازم سرش الکی خودتو کوچیک نکن 

اگ باهم رابطه خوبی دارید غیر مستقیم بهش بگو مثلا فلان چیزو لازم دارم یا از اینا دوست دارم انشاءالله اون خودش بره بخره اینجوری کیفش خیلی بیشتره 

نامزد من نیز...گف ک طلا نمیتونم بخرم.زیادم خسیس نیس بگم میخره ولی احساس میکنم رودروایسی میمونه ک میخ ...

وایی ماله میگه نمیگه که نمیخرم همش میگم میخرم میخرم ولی هی عقب میندازه انگار نه میخواد روی منو زمین بندازه نه حرف مامانشو😓

میدونم رمزاشو 

باهاش که میری بیرون برو بخر اگه خانوادش جمع کن باشن روش تاثیر میذاره مثلا من شوهرم میخواست لباس بخره در صورتی که لباس نداشت میگفت برم لباس بخرم  مامانش میگفت نه لباس داری منم بهش گفتم وقتی چیزی میخوای از کسی سوال نکن هر چی لازم بود بخر

خو زمین که بهتره 

ببین کل دارایش بگم میرنه به اسمم همه اش میگم من از این زنجیر متری ها که دور گردن میپیچن دوست دارم میگه میخرم کلا فقط به فکر زمین خونه اس من خوب طلا دوست دارم فقط یه انگشتر دارم