سلام....ببخشید کسی میدونه غدد شیری نوزاد اگر در ماههای اول تولدش از بین بره آیا قابل برگشت هست.وآیا میشه کاری کرد که غدد شیری دوباره تولید بشن.؟؟؟ممنون میشم جواب بدید
در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️
ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊 ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم برای حاجت دل همه بگیم یاعلی محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من شنیدم یکم شیر تو سینه نوزاد هست باید فشار بدی بیاد
البته اینکارمنکنی عیبی نداره
اینو ولی نشنیدم
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
آخه سینه بچه ها یه غددی داره که متحرکه..عمه همسرم موقع 40 روزگیش بردش حموم و اونو فشار داد والان اون غده های متحرکی که همه دارند رو بچه من نداره😢شب و روز ندارم همش فک میکنم اون غدد شیریش بوده که از بین رفته 😢😢😢😢😢😢😢
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
آخه سینه بچه ها یه غددی داره که متحرکه..عمه همسرم موقع 40 روزگیش بردش حموم و اونو فشار داد والان اون ...
نه
یه فامیلا ما هم همینکارو میکنه
میگه شیر تو سینه بچه هست بمونه بعدا دست میزنی دردش میاد
من اینکارو نکردم
ولی نوه هاش ک طوریشون نشده
یکیشون باردار شد بچشم شیر داد همه چیزش خوب