2777
2789
عنوان

پریود نمیشم🥴🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اصن رابطه نداشتی؟ 50 روز؟ 

اون موقع هایی ک وقت تخمک گذاریم بود نه بعدشم محافظت شده بود رابطه مون

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده
باز ی بی بی بزن ضرر نداره بعد آمپول بزن 

اگه دکتر برم مینویسه آزمایش منفی باشه امپول میده.ولی ی ترس خاص از امپولش دارم 

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده
اگه دکتر برم مینویسه آزمایش منفی باشه امپول میده.ولی ی ترس خاص از امپولش دارم 

ن بابا من زدم خیلی راحته عین آمپول معمولی میزنی لصلا هم درد نداره فقط موقع زدن ی نفس عمیق بکش من دوتا هم زدم ی هفته بعدشم پری شدم

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
ن بابا من زدم خیلی راحته عین آمپول معمولی میزنی لصلا هم درد نداره فقط موقع زدن ی نفس عمیق بکش من دوت ...

مررررسی عزیزدلمممم صب میرم دکتر لطف کردی🥰🥰🥰🥰🥰

چنتا داروخانه طالقانی کرج رفتم ندادن😳

ما آذر بایجان غربی هستیم دیگ نمیدونم شاید من اشتباه میدونم ولی تا اونجایی ک میدونم آزاد میگیره

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه