2777
2789
عنوان

مجردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 63 پست
خواهر خر منم همینطوریه خیلی زورم میگیره 😐

تو خواهر من نیستی؟😐

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=152418723]پدر و برادر های گرام میخورن و میپاشن مادر یه نهار یا میپزه یا نمیپزه بعدپ‌صد جور من ...

واگذار کردم به خدا 

فک میکنی من حرصم نمی‌گیره ؟

اگر ‌انجام ندم از صب تا شب تحقیرم میکنن و فخشم میدن و اذیت 🖤

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
اینک زده ب اون راه ب بابام میگ یه لیوان اب بده  خیلییی نسل جدید بدن

😓😤 وای به بابای من میگف دو نصفش میکرد😂من امشب یکم عصبی بودم مامانم گفت چیکار میکنی گفتم هیچ کار با لحن عصبی و تند در صورتی که داشتم یه چیزی درست میکردم هیچی نگفت بعدش گفت میخوای من برات درست کنم تا الانه گریه شدم که با مامان مظلومم بد حرف زدم اون وقت خواهرم یه درصد احترام سرش نمیشه فوش میده😐

منم موندم چرا بعضیا اینطوری شدن😣😢

خدایا شکرت ❤

خاهر من کلا ی جوری کار میکنه ک ادم فقط میگه توروخدا برو بشین نخاستیم

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
غصه نخور 😕💔 میگذره ...

و این نیز بگزرد🖤

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
خاهر من کلا ی جوری کار میکنه ک ادم فقط میگه توروخدا برو بشین نخاستیم

وااای این منم🤣🤣🤣

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

😓😤 وای به بابای من میگف دو نصفش میکرد😂من امشب یکم عصبی بودم مامانم گفت چیکار میکنی گفتم هیچ کار ب ...

اره منم بدحرف میزنم عذاب وجدان میگیرم 

چ کسی میخاهد،من و ط مانشویم؟ خانه اش ویران باد👊