2777
2789
عنوان

مجردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 63 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مجرد بودم هرروز ظرفای صبحانه رو میشستم.

اشپزخونه رو تمییز میکردم.

ناهار میپختم.

میشستم.

جمع میکردم.

جارو برقی میکشیدم

مهمون میومد همه کارارو میکردم.اخرسر مامانم میگفت مگه جیکار میکنی  ولش کن طبیعیه.

من جاشونو میندازم بر میدارم

همیشه جارو میکشم

سف ه میندازم ور میدارم 

لباس میشورم 

ظرف هازو هنیشه میشورم 

بهم میگن تنبل چلاق 

دیگ چه برسه به تو 

بیشتر قصد اذیت دارن 

زیاد اهمیت نده🖤

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
والا من صب به صب جاشونو جمع میکنم سفره ی صبونه ناهار شامو جمع میکنم خونه رو تمیز میکنم جارو میکنم گر ...

ببخشید مگ چند سالشونه ک رخت خواب همه رو جم میکنی؟ هر کی باید رخت خواب خودشو جم کنه

خیلی بابا خسته نشی

من سر کار میرم سه روز در هفته

رو پایانامه کار میکنم

طرفا رو هر شب میشورم 

لباسای خودم با دست میشورم 

کلا به مامانم کمک میدم

حالا بستگی داره یه روز بیشتر یه روز کمتر

اگر سرکار نباشم و درس نداشته باشم سرویسم میشورم و کلی کار

اشپزی که مامانم نمیذاره طرف گاز برم ☹❤

ولی از طفولیت روزای زوج خونه تمیز میکردم اونم دوهفته پیش مامانم گفت همین که ادب داشته باشی بسه نمیخواد دیگه خونه تمیز کنی 🙂🙂 الان هیچ کاری نمیکنم 

ببخشید مگ چند سالشونه ک رخت خواب همه رو جم میکنی؟ هر کی باید رخت خواب خودشو جم کنه

۲۰ بخدا من جمع میکنم همه چیو حالا شاید هفته ای یه بار دوهفته یه بار مامانم جمع کنه

من همینم نمیکنم کم مونده زخم بستر بگیرم😑

🤣🤣🤣منم مثل تو ام

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
والا من صب به صب جاشونو جمع میکنم سفره ی صبونه ناهار شامو جمع میکنم خونه رو تمیز میکنم جارو میکنم گر ...

دقیقا منم مثله این دوستمونم اینهمه کار میکنم بازم مامانم میگه تو چقدر تنبلی برو دخترای مردمو ببین یاد بگیر😂😂

الهی قربون مامانم برم که قبولم نداره😍😍😍😂😂

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

چند. تا بچه ایده من مجردی م دستمال کشیدن تی وی آینه ها مبل کلا دکوری ها و گاهی جارو برقی مامانم غذا درست کردنی مثلا ماکارونی مواد سو خودم آماده و سرخ میکردم الان یادم نمیاد دقیق ولی اگه ی چیز اضافه رو زمین بود اعصابم خرد میشد و سریع جمع میکردک