2777
2789
عنوان

اگه خدا بخاد آبان میخایم..

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 48 پست
آخی عزیزم،انشالله ب حق همین ماه محرم خوده امام حسین خودشون کمکتون کنه همه تون راحت برید سرخونه زندگی ...

خداروشکر عزیزم انشالهههههههههههههههه خوشبختیت پایدار باشه انشاله دعا کن برام فقط بگذره این دوماهه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

☹️☹️☹️☹️☹️خو عوضش گذشت دیه الان همش خاطراتش مونده برات انشاله بعد این همه روزات عالی باشه😍😍😍😍😍

اره واقعا شماهم اینابراتون خاطره میشع،من اصلا ب روزای سخت فکرنمیکنم چون ب عشقم رسیدم ارزش داشت این همه سختی

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
اره واقعا شماهم اینابراتون خاطره میشع،من اصلا ب روزای سخت فکرنمیکنم چون ب عشقم رسیدم ارزش داشت این ه ...

😁😁😁😁انشاله مال مام خاطره بشه زودتر به این عتیقه زودتر برسم یه کتک مفصل داره فقط منتطرم محرم بشم 😁😁😁😁😁والا کشتن منو تا نامزد شدیم انقدر لف دادن حساب کن خواستگاری تا نامزدی وشرینی خوردنمون یه ماه کشید کشتن منو تا یه انگشتر اوردن نشونم کردن 😁😁😁😁

عزیزم😂😂😂دوست بودین ؟چندوقت؟/

نه دوست نبودیم بایکی دیگه دوست بودم 7سال دیگه وقتی نامزدم اومد خواستگاری یه خورده رابطم بااون شکراب بود اینم لامصب خیلی جذاب وجنلتمن دیگه دلمو برد البته سنتی سنتی بود خواستگاریمون دیگه از زمانی که اومدن تا زمانی که نامزد بشیم 1ماه شایدم 1ماه ونیم طول کشید 😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒الانم تا زمان محرمیت خانوادم اجازه صحبت نمیدن یعنی قشنگ باید دیوارو نگاه کنم تا دوماه بگذره دستم بهش برسه بزنمش 😉😉😉😉

دلت پیش اون یکی نیس؟

یه شبایی هواش میزنه به سرم خیلی ولی ازامروز به خودم قول دادم حتی بهش فک نکنم نامزدم پسر خیلی خوبیه دلم میسوزه براش که بخوام خیانت کنم بهش اون عشقمم پسر بدی نبود تو شرایط سخت زندگیم کنارم بود چیکار کنم اخریا عوص شد حس کردم نباشم برا جفتمون بهتره قرار بود عسد بیاد خواستگاری ولی فک کردم شاید بیاد ولی نشه من تو 7سال از خیلی موقعیتام به خاطرش گذشتم حتی اینبارم به مامانم گفتم ازدواج نمیکنم گف حالا بزار بیان خواستگاره دیگه گفتم باش دیگه اومدن نمیدونم چجوری بود این پسر انگاربه دلم نشست عجیب خودمم نفهمیدم چراانقدرحسم بهش قوی بود دیگه به عشقمم نگقتم ازدواج کردم فقط سریه بهونه گقتم تموم اونم گف باشه بااینکه قبلا طاقت دورور نبودنمو نداشت اینبار 3هفته گذشت حتی سراغمم نگرف منم امرور خطمو شکستم که دیگه حتی فکراینم نکنم که بهم پی ام میده یا نه 

یه شبایی هواش میزنه به سرم خیلی ولی ازامروز به خودم قول دادم حتی بهش فک نکنم نامزدم پسر خیلی خوبیه د ...

نامزدت میدونه هفت سال باکسی بودی؟بعدا شرنشه واست

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌