2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرید و کار اداری و این چیزها که هیچی اگر زنگ زد گفت کجایی میگم فلان جا 

اما واسه مهمونی و اینها بهش خبر میدم که برنامه اش رو اوکی کنه 

اجازه گرفتن از همسر مضحک ترین کار دنیاست اگر مرد فکر میکنه زنش عقلش نمیرسه کجا بره و بیاد غلط میکنه میره خواستگاری 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

اوایل زندگی اجازه‌🙄بعداعتمادسازی اطلاع‌ دادن☺

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
اوایل زندگی اجازه‌🙄بعداعتمادسازی اطلاع‌ دادن☺

خوب وقتی اعتماد نداره چطور اومده خواستگاری ؟ اعتماد سازی یعنی اعتماد نداره و باید به وجود بیاد دیگه 

خیر، نیازی به اجازه نیست

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
خوب وقتی اعتماد نداره چطور اومده خواستگاری ؟ اعتماد سازی یعنی اعتماد نداره و باید به وجود بیاد دیگه& ...

موقع خواستگاری شناخت نسبیه... شناخت کامل فقط با زندگی زیریه سقف بوجودمیاد.. حتی اگه نسبت فامیلی داشته باشی..

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
موقع خواستگاری شناخت نسبیه... شناخت کامل فقط با زندگی زیریه سقف بوجودمیاد.. حتی اگه نسبت فامیلی داشت ...

شناخت با اعتماد فرق داره اعتماد باید قبل عقد بطور کامل ایجاد شده باشه 

شناخت با اعتماد فرق داره اعتماد باید قبل عقد بطور کامل ایجاد شده باشه 

عزیزم تو ازدواج سنتی که تا موقع عقد طرفین زیاد با هم برخوردکلامی نداشتن،میشه بگی اعتماد کامل چطوری بوجودمیاد؟شما اینجا نمیبینی گاهی خانمها تاپیک میزنن میخوان شوهرشون رو با پیامک ناشناس امتحان کنند چون اعتمادندارند.اونوقت قبل ازدواج که سخت تره.. 

عزیزم تو ازدواج سنتی که تا موقع عقد طرفین زیاد با هم برخوردکلامی نداشتن،میشه بگی اعتماد کامل چطوری ب ...

ازدواج سنتی باید باید دوران نامزدی طولانی باشه ‌و رفت و آمد زیاد تا  اعتماد ایجاد بشه