2777
2789

گلم زیاد حرفای اینا که تو اینستا هستن باور نکن 

مثل دنیا جهانبخت که همه می گفتن چقدر قشنگه بعد تو همین نی نی سایت همه گفتن وقتی تو اینستا صحبت می کرده یه لحظه ف ی ل تر گوشیش رفته همه چهره اصلیش رو دیدن بعد هزار جور برنامه هست که چهره رو تغییر میدن این هم قشنگ معلومه صورتش ادیت هست.

خودت رو دست کم نگیر شما هم از بقیه چیزی کم نداری

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
بیشتر ببینید
رف مث اینکه 😒پاک اشکاتو خاهر 

😐😐😐ایسگام کردی ! 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا همه دوست دارن خوشگلا بدبخت بشن😆😂😂😂 منم خیلی خوشگلم همه چیم هم خوبه ولی بدبخت نشدم😆

من دوست ندارم، گفتم ت ی اطراف ما این طور شده اتفاقا یه بار با خواهرم براشون کلی غصه خوردیم. تهش به این نتیجه رسیدیم چشمشون میزنن یا به خاطر خوشگلی شون از عقلشون استفاده نمیکنن. 

آن شالله شما بهترین ها برات پیش بیاد. 

ببینمش یا توصیفش کن😆

پوست سفید و صورتی

چشمای درشت و خمااااار مشکی

ابروهای پر و خوشگل

دماغ قلمی

لبای قلوه ای

موهای بلند و فر

قد و هیکل عاااالی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بیشتر ببینید
نه جون عمم😂

نی نی یارو صدا کنم 😂 

مردم# _آزار

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بیشتر ببینید
من دوست ندارم، گفتم ت ی اطراف ما این طور شده اتفاقا یه بار با خواهرم براشون کلی غصه خوردیم. تهش به ا ...

اتفاقا منم  به چشم زخم فکر میکردم 

خیلی ممنون عزیزم 💗🍭

خدایا ،خودت من را از شر بندگان حسود و بخیل در امان نگهدار ، تو حافظ منی 💗
پول چی خیلی پولداره

شما گفتی همه چی رو با هم داره منم قیافش رو گفتم فکر نکنم واقعا اینطوری باشه

بعد شما زندگیشون رو از بیرون می بینی مثل اکثر بازیگران که از بیرون همه حسرت می خورن ولی....مثل محسن افشانی و زنش تو همین نی نی سایت همه می گفتن خوشبحالشون چقدر خوشبختنن حالا بیا و ببین 

من دارم کلی بهت میگن زیاد اینایی که تو مجازی می بینی باور نکن

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
بیشتر ببینید
خب اون قشنگا چرا باید همه چیزو باهم داشته بلشن در حد اعلا؟😕

به قول دوست دبیرستانم پیشونی دارن

ولی یه چیزی را بدون بزرگترین نعمت را هم داشته باشی بعد یه مدت برات عادی میشه. ببین به نفر خودش را برای دماغ خوب میکشه ولی کسی که دماغش خوبه، احساس خوشبختی نمیکنه چون عیب دیگه در وجودش را میبینه. 

ما دنبال پول میدویم ولی کسی که بی نهایت پول داره دیگه خرج کردن و خرید براش شادی آور نیست. 

نعمت های دنیا محدود هستن ولی بعضی ها بیشترش را دارن ولی هیچ کس از دل کنارش خبر نداره، همه قابلیت رسیدن به آرامش دارن. 

من یه بار توی یه شرکت کارمند بودم، به خاطر فشارهایی که روم بود، حسرت اون باغبون که با خیال راحت توی فضای سبز میچرخید را میخوردم، چقدر گریه کردم که جای او نیستم، با این که خانم بود و توی هوای سرد حتی برگ جارو می‌کرد ولی من او را خوشبخت تر از خودم میدیدم.

اتفاقا منم  به چشم زخم فکر میکردم  خیلی ممنون عزیزم 💗🍭

اگه فکر میکنی، یه دعا پیشت داشته باش، سنگ نمک توی خونه بذا، اسفند دود کن و 

یه کم فنگ شویی بخون، زیادم خوشی هات را به بقیه نمایش نده. 

اگه فکر میکنی، یه دعا پیشت داشته باش، سنگ نمک توی خونه بذا، اسفند دود کن و  یه کم فنگ شویی بخو ...

چشم 😘

ممنون از راهنماییتون 💓💗

خدایا ،خودت من را از شر بندگان حسود و بخیل در امان نگهدار ، تو حافظ منی 💗