2777
2789
شامپو گلرنگ مولتی ویتامین حاوی.... خب خب خب سوال فرمودید موخوره را چطو ببریم سوال خوبیست😌 ببی نب ...

ممنونم مشاور زیبارو😁😍

هرکس توانایی انجام کار اینترنتی داره بهم پیام بده💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی بد بخوره🤔 ؟من همیشه پایینشو میدم شوهرم بزنه با قیچی  یعنی قیچی هم اصول خاصی داره؟نبای ...

نباید کند باشه نباید معمولی قیچی بخورخ باید حرفه ی بزنه مثل ارایشگرای حرفه ی چون مو رو اگه کند بزنه ساقش میشکنه

ممنونم مشاور زیبارو😁😍

😂😂 هندونه زیربغلم میزاری😂

خواهش میکنم خوشگل😋

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

من موهام تا کمرمه . اونقدر دوسشون دارم که نمیتونم یهویی ده سانت ازشون بگیرم که موخوره ام بره به خاطر همینن هر جمعه نیم ساعت وقت میزارم واسه گرفتن موخوره های یه قسمت از موهام .  یعنی موهامو چک میکنم اونی که موخوره داره رو با قیچی ابرو میگیرم

اینجوری بعد از ۵ یا ۶ هفته کل موخوره هام از بین میره بدون اینکه موهام کوتاه بشه

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈
من موهام تا کمرمه . اونقدر دوسشون دارم که نمیتونم یهویی ده سانت ازشون بگیرم که موخوره ام بره به خاطر ...

عزیزم میتونی دو ماهی یکبار یا ماهی یکبار  بری آرایشگاه بگی یه سانت از موهاتو کوتاه کنه اینجوری به مرور موخوره هات از بین میره و موهاتم همونقدری که بوده هست چون باز رشد میکنه

عزیزم میتونی دو ماهی یکبار یا ماهی یکبار  بری آرایشگاه بگی یه سانت از موهاتو کوتاه کنه اینجوری ...

آخه موهام همه اندازه هم نیستن  که بشه راحت با یه کوتاهی همه موخوره اش از بین بره 

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈
آخه موهام همه اندازه هم نیستن  که بشه راحت با یه کوتاهی همه موخوره اش از بین بره

به مرور که کوتاه کنی هم همسان میشن هم موخوره هاش از بین میره فقط اگه موهات خشکه بعد حموم سرم مو بزن به ساقه موهات

وای من همیشه خیس میخوابم موهام تو حوله😑😑😑😑😑😑 فکر کنم بدترین کارو میکنم اخه سشوار که میگن بده..

قبل از سشوار سرم مو بزن که یه لایه حفاظتی رو موهات ایجاد میکنه فقطم به ساقش بزن موهاتم با باد ملایم سشوار خشک کن 

خواهر من همیشه موهاشو با سشوار خشک میکنه و موخوره نداره من که از سشوار استفاده نمیکنم موهام موخوره داره الان که این کاربر گفتن به اشتباهم پی بردم😅

قبل از سشوار سرم مو بزن که یه لایه حفاظتی رو موهات ایجاد میکنه فقطم به ساقش بزن موهاتم با باد ملایم ...

واقعااااا شاید دلیل موخورهدهام همین باشه اخه من همش موهام خیسه هر روزم‌میرم دوش میگیرمم😶😶😶😶مرسی که گفتی ازین به بعد خشک میکنممم😶😶😶