2777
2789
عنوان

وای مخم هنگ کرد تاپیک افتخاریِ هشتادیای متاهل بچه دارو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 101 پست

آره منم دو صفحه خوندم مخم سوت کشید اومدم بیرون😁😁😁به نظرم بهترین سن ازدواج ۲۵.۶ ساله واسه دخترا مردام بالای ۳۰.مرد زیر ۳۰ اونقدر پخته نشده واسه زندگی

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تو اینیستا ی پیج هس همشون دهه هشتادی ی پارتی و جشنایی گرفتن ک کرک وپرت میریزه همشونم ۸۲.۸۳ باافتخار ...

میشه آدرس پیج اینستا رو بدی

آنکه بی باده کند جان مرا مست کجاست...
ببخشيدكه ميگم ولي فكرميكنن بچه داري شكم سيركردن ولباس پوشوندنه اخه يه دختر١٨ساله چندتاكتاب خونده راج ...

حالا بیا اینو بهشون ثابت کن که به خدا بچه یه انسانه،تربیت صحیح و مدبرانه نیاز داره،زندگی زناشویی شوخی نیست احتیاج به اگاهی و تدبیر داره،ولی خیلیهاشون فکر میکنن چون به بلوغ جنسی و جسمی رسیدن دیگه شق القمر کردن و همه چی اکی هست

ببین بچه عایی که مادرای این سن و غیر منططقی دارن توی بزرگسالی رفتار اجتماعیشون چطوریه؟؟؟ بهتره ما ...

اینایی ک گفتی همه درست عزیزم واقعا هم اینطوره

ولی چیشده ک گفتی اسم انسان رو ضایع نکنید این دیگه بی رحمیه 

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃

اونجاش رو اعصابه که وقتی میگی کارتون اشتباست گارد میگیرن و دفاع میکنن که نه خیلی هم درسته و بهترین کاره

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
حالا بیا اینو بهشون ثابت کن که به خدا بچه یه انسانه،تربیت صحیح و مدبرانه نیاز داره،زندگی زناشویی شوخ ...

دقیقا

ظاهرا بزرگ شدن ولی فکرشون بچگانس 

چن سال دیگه به کارای الانشون میخندن

ویییی منم رفتم تا صفحه 5 خوندم شاخ دراوردم ماشالله همه دوتا دوتا این دهه 80 چشونه؟؟؟ 

یکی از فامیلای پدرم پسرش 20سالشه سربازی نرفته هنوز بیکار پدرش هم بیکاره خورده کار میکنن عاشق یه دختر 15ساله شد باهم ازدواج کردن یادمه تو عروسیشون فقط میخندیدم بچه بازی بود بخدا دختره هم فک کنم الان زایمان کرده باشه چون من تازه سه ماهه بودم اون رفته بود تو ماه 7 پشماااام

من متولد ۷۰ هستم بچم ۶ ماهه هست  بازم میگم زود بود عجله کردم واسه بچه دار شدن.   ...

دقیقا...منم تقریبا همین سنم

ناخواسته باردار شدم میگفتم فعلا زود بود😏😏

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

خدایی رحم کنید به بچه هاتون صرف پز دادن وکم ترشدن خرجتون دختراتون رو نفروشید گناه دارن بچه هستن چه میفهمن زندگی و خانه داری وزایمان چیه بزارید بچگی کنن

جوونی کنن

درس بخونن به جایی برسن دستشون جیب خودشون باشه نه چشمسون به جیب شوهرشون که چندرغازی بامنت بزاره کف دستشون

نه# به کودک همسری

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
ببین بچه عایی که مادرای این سن و غیر منططقی دارن توی بزرگسالی رفتار اجتماعیشون چطوریه؟؟؟ بهتره ما ...

ازکجا میدونی غیر منطقین

همه رو ب یه چشم نبین

بعدشم انقدر جوش نزن ب انسان بودن این ادم ها هم توهین نکن..الان شما خیلی انسانی وایسادی اینجا فتوا میدی و برای بقیه تصمیم میگیری ویه عده رو از زندگی زده میکنی؟

که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗

دختر فامیل ما برخلاف خواهرش زود ازدواج کرد .دهه هشتادی بود !چند وقت پیش شوهرشو کتک زد .بعد اومد قهر!🙁🙁 به حق چیزای ندیده و نشنیده!

در عوض خواهرش درس خوند .معلم شد .بعد ازدواج کرد و الان موفقِ

از دهه ۶۰ جامعه مون تازه داشت رشد میکرد دخترا بعد دانشگاه ب فکر ازدواج میفتادن اما واقعا علتشو نمیدونم بیکاری،فقر،جامعه مردسالاری که ترسید خانوم ها قدرتمند بشن یاهرچی کودک همسری و شکل داد از اواخر دهه ۷۰ دیگه کودک همسری ب طرز وحشتناکی بیشتر شد 

هرچی هست خدا به داد آینده این مملکت برسه که بعضی مادرهای نالایق صاحب فرزندشدن که خودشون هنوز نیاز به آموزش دارن 

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

چرا میگید زوده زوده به خدا ببینید چقدر چشم و گوششون از ما که تو این سن بودیم باز تره اونایی که تو این سن ازدواج میکنن حتما یه چیزی تو خودشون میبینن 

یه سریهاشون زودتر ازدواج کنن بهتره وگرنه میخوام بیان خیابون آویزونه پسرا  یا مردای زن دار بشن و باهاشون دوست بشن نریزیت سرم گفتم یه سریشون همون طور که هممون داریم تو خیابونو تو پارک میبینیم 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز