2777
2789
عنوان

۷۰۰ هزارتومن😶🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 24 پست
الان میان میگن محرمه حرومه نباید بخری  مبارکت باشه عزیزم قیمتا همینه دیگه منم یه دست لحاف تشک ...

دیگه واقعا الان پیدا نمیشن همچین آدمایی که بگن محرمه نخر .بعد نمیگن حرامه میگن خوب نیست اغراق نکنیم

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
نه محرم حروم نی 😄کت شلوار شوهرم خریدیم محرم پارسال . ولی صفر میگن ماه سنگینی هست نخری بهتره😄

ماه صفر منم شنیدم چیزیم نخریدم ببینم اتفاقی میفته یا نه ولی اصلاحمو میکنم 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیگه واقعا الان پیدا نمیشن همچین آدمایی که بگن محرمه نخر .بعد نمیگن حرامه میگن خوب نیست اغراق نکنیم

چرا مادرشوهر من هرسال میگه حرومه هیچکاری نکن حتی حمومم میره فقط آب میریزه سرش میگه شستشو حرومه ولی گوش نمیدم نمیخوام با خرافاتشون پیش برم 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
ماه صفر منم شنیدم چیزیم نخریدم ببینم اتفاقی میفته یا نه ولی اصلاحمو میکنم 

نظافت نشونه ایمان من تو آرایشگاه کار میکنم عین قبل نیست باورها خیلی بهتر شده میان برا اصلاح خیلی کم میبینی کسی نیاد بزاره محرم صفر بگزره 

منظورش فکر کنم محرم الحرامه اسم ماهش 

خرید عادی اشکالی نداره خریدایی مثل عروسی و اینارو میگن شگون نداره

سرنوشت بد نوشت ...
چرا مادرشوهر من هرسال میگه حرومه هیچکاری نکن حتی حمومم میره فقط آب میریزه سرش میگه شستشو حرومه ولی گ ...

چه مادر شوهری .خوبه حدیثه نظافت جزئی از ایمان هست .دیگه فکر میکردم اینا از بین رفتن حداقل سمت ما نیست 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
منظورش فکر کنم محرم الحرامه اسم ماهش  خرید عادی اشکالی نداره خریدایی مثل عروسی و اینارو میگن ش ...

نه آخه من بچه بودم یادمه تو محرم خیلی کارا رو بد میدونستن خود من تو محرم و صفر فقط نوحه گوش میدادم حتی تا وقتی ازدواج کردم .اما الان دیگه اونقدر سختگیر نیستم. ولی خب ازدواجو ... قبول ندارم هنوزم اما دیدم طرف مذهبی هم بوده تو محرم عقد کرده جدیدا. من حتی تو ایامی که میخواستم باردار شم تو این دو ماه اقدامی برا بارداری نکردم شاید خرافاتی باشم هنوزم ولی نه در حد حرام بودن خوشم نمیومد

نه آخه من بچه بودم یادمه تو محرم خیلی کارا رو بد میدونستن خود من تو محرم و صفر فقط نوحه گوش میدادم ح ...

عقد بدون مراسم ایرادی نداره هم خواهرم هم برادرم محرم عقد کردن بدون مراسم

سرنوشت بد نوشت ...
عقد بدون مراسم ایرادی نداره هم خواهرم هم برادرم محرم عقد کردن بدون مراسم

ایراد که نداره مطمئنا ازدواج سنت پیغمبره منتها تو روحیات من نیست😊😊

من خودم تا بعد دهه لباس و اینا نمیخرم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓