2777
2789
سلام من سوالا رو دارم خاستی بیا تلگرام برات بفرستم دقیقا همونا میان سوالات آیین نامه همه جا یکی هست ...

دوست من هنوزم میتونید سوال هارو برام بفرستید😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عوض شده اما بازم پکی ۷۰ تومن میفروشن ولی خوب وقت دارم خودم میتونم بخرم

من یکساله گرفتم.بخش یک و دو و سه از همه بیشتره سوالاش.بیشتر اپلیکیشن نصب کن و تا میتونی تست بزن از خوندن مجدد کتاب بیشتر کمکت میکنه

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
سلام من سوالا رو دارم خاستی بیا تلگرام برات بفرستم دقیقا همونا میان سوالات آیین نامه همه جا یکی هست ...

سلام شما هتوز سوالاتو دارید برای منم بفرستید ممنون میشم

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  

سلام بچه ها خوبید من از کانال زیر سوالات اصلی ایین نامه رو خریدم قسمتش که نصف پیجای دیگه بود دمشون گرم دقیقا ۳۰تا سوال امتحانم بود تو سوالاتشون یعنی من فقط یک دور سوالات رو خوندم خداییش ارزش داره@aeinnameh99asli