2821
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 33 پست
فکر کن مامان خودته البته مامان خود آدم که نمیشه ولی تحمل کن

خودت باشی قبول میکنی والا من اطرافیانم هیچ کس نیس که قبول کنه فقط من قبول می کردم اونم دیگه تحملشو ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته خونه پسرشه دوست داره بیاد ولی نهایت یه هفته دوماه خیلیه فکر اینو نمیکنه بگه دو ماه برم زندگی ...

سالی دوبار میاد و هر بار ۱ ماه میمونه اونم فقط خونه ی ما خونه بقیه بچه هاش نمیره 

دو روزه نمیره میخوام ایندفعه اومد تحویلش نگیرم تا نیاد

من چون تجربه مشابه داشتم میگم بهترین راه اینه با همسرت مطرح کنی البته به شخصیت ایشونم بستگی داره من اوایل مادرشوهرم هر پنجشنبه جمعه میومد خونم میموند با اینکه خونمون نزدیکه همه که دیگه مادربزرگ شوهرم صداش درومد و منم خام بودم میومدم مامان بابا خودمم دعوت میکردم که معذب بشن یا روزایی که اونا میرفتن مثلا خانوادمو دعوت میکردم و دوشب نگهشون میداشتم و هی از شوهرم کار میکشیدم اونم معذب شد گفت ما فقط داریم مهمون داری میکنیم منم گفتم پس بیا قانون بزاریم ماهی یبار ی صبح تا عصر فقط خانوادمون بیان یا فقط شام بیان و برن اونم قبول کرد و راحت شدم ولی الان میگم چرا اوایل عروسیم منه تازه عروس انقد خودمو اذیت میکردم خب راحت به شوهرم میگفتم میرفت دیگه 

میخوام خودم به دادم برسم بدون دعوا و با سیاست وگرنه به شوهرم بگم نمیخوام بیاد میگه نمیاد ولی باعث دل ...

مرگ یبار شیونم یبار بهتر باهات سرسنگین میشه ی مدت بعد تو به رفت و آمدت ادامه بده به روی خودتم نیار هرجا تیکه متلک انداخت یجور با خنده و شوخی بولدش کن که شوهرتم متوجه بشه در لحظه و جوابشو به خوبی بده و برو ی عمر روابطتت کنترل میشه چند وقت بعدشم عادت میکنه یادش میره اصلا