2777
2789
عنوان

رسم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خودم ترکم ولی دوستم سرابی بودن میگفت ما همیچین رسمی و داریم مادر و خواهر پسره عروس و میبرن حموم ...

ماهم سرابی هستیم خیلی قدیما ازین رسما داشتیم اما الان ن. من حدود ی ماه پیش با دوست پسرم نامزد کردم اردبیلی بودن اگ بدونی بخاطر این رسماشون چ بلاهایی به سرم آوردن 

خانواده شوهر 😐

نه فک نکنم 😐با خودشون میگن ما قرار نیست که شلوارمونو بکشیم پایین دختر مردم قراره بکشه پایین لنگاشو بده هوا 😑😑🔪

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
نه فک نکنم 😐با خودشون میگن ما قرار نیست که شلوارمونو بکشیم پایین دختر مردم قراره بکشه پایین لنگاشو ...

وای من جا خواهرت بودم اصلا قبول نمیکردم خیلی زشته بعد شوهر ابجیت چیزی به مادر و ابجیاش نمیگه؟ قشنگ مشخصه از اون مادرشوهر هاس😐

❤️
وای من جا خواهرت بودم اصلا قبول نمیکردم خیلی زشته بعد شوهر ابجیت چیزی به مادر و ابجیاش نمیگه؟ قشنگ م ...

رو من چرا ریپ زدی خواهر 😂😂🖐

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
رو من چرا ریپ زدی خواهر 😂😂🖐

😂 😂 😂 خودم یه لحظه شک کردم گفتم نه بابا درسته 🤣دارم هم اینجا میچتم هم سعی میکنم داداشمو از مبل پرت کنم پایین تا دراز بکشم واسه همون حواسم پرت شد 😂😂😂

❤️