2777
2789
عنوان

تجربیات شما از زندگی بدون فرزند،،،،نابارور ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 7201 بازدید | 363 پست

من بچه خیلی دوست داشتم

هنوزم دوست دارم ولی فعلا بخاطر کرونا و شرایط اسفناک ایران بچه‌دار نمیشم

بعدشم سنم میره بالا و دلم نمیخواد سن بالا مادر بشم. چون دو تا بچه میخوام حداقل و از تک فرزند بدم میاد. اولی رو بالای ۳۵ بیارم دومی رو باید بالای ۳۸ بیارم و خوشم نمیاد سن بالا نوزاد دستم بگیرم (توهین نشه به تک فرزند‌ها. از داشتن صرفا یه بچه بدم میاد و نظر منه)

با توجه به توضیحات بالا، هرچند سخت و تلخ بی‌خیال بچه شدم. حساب ما هم با این رژیم و این مسئولا باشه برای روز قیامت

الان فقط در شرایطی بچه‌دار میشم که ناخواسته باردار شم و برای سقط دیر شده باشه (قلبش تشکیل شده باشه)

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!

واسم طبیعی نشده ،هنوزم از این مسئله ناراحت میشم غصه میخورم خیلی وقتا..این تلاشای بی نتیجه ،این دوا درمون کردنا ،هزینه کردنا،اذیت شدنا،حرف و حدیثا،دل شکستم از بی محبتی و کم لطفیا و ...

اما بینهایت خوشحالم که چندساله با همسرم ،دونفره هستیم اخه ما سنتی ازدواج کردیم ،کلی تجربه های قشنگ داریم که گاهی فک میکنم اگه بچه بود نمیتونستیم اینقدر راحت و بی دغدغه تجربه شون کنیم 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقدر دردناک💔متاسفانه سرپرستی گرفتن از بهزیستی هم بی پارتی نمیشه ،دوسال پیش ثبت نام کردیم هیچی به هی ...

دوسال بیشتر نمیکشه که 

پیگیری کنید  

اگه پسر بخواید یا بچه نیازمند درمان  مدت انتظارش خیلی کمتره 

این سوال فکر منم درگیر کرده😔 اگه هیچوقت بچه دار نشم زندگی چه شکلی میشه حیف فقط تاپیک های چرت و پر ...

مثل زندگی الانتون فقد باید انرژی داشته باشین کسل نشین

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
من نازايي شديد داشتم اونقدر رفتم اي وي اف اونقدر بدبختي اما اشتباههههه كردمممممم اونقدر هرمون زد ...

الان که از سرتون گذشته این حرفو میزنید

اگه نداشتید دور و بری ها براتون روزگار نمیزاشتن

من خودم اصلا عشق خارج و این حرفا نیستم ولی گاهی میگم اگه بچه دار نشدم بزارم برم از این مملکت جاییکه کسی منو نشناسه راحت شم از دست این حرفا

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

من ده ساله ازدواج کردم و بچه ندارم راههای درمان خیلی سخته دو ساله اصاذنمیرم دکتر .سپردم دست اون بالایی.من برا همین بچه نداشتن داغون و افسردم.ولی تصمیم دارم پول دستم بیاد راه درمان رو برم تا نتیجه بگیرم

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

ای بابا.کوکجاست.دکترا ادمو قط امید میکنن.ولی من همون لحظه گفتم ب همسرمم گفتم دکترخدانیس اگراون بخاد ...

عزیزم مال کدوم شهرین؟؟؟ مرکز فوق تخصصی ناباروری پردیس اهواز،جهاد دانشگاهی...یه جایی که از کشورهای همسایه هم میان واسه بچه دار شدن و حتی من دیدم سنهای بالا هم میان و نتیجه میگیرن،،،با هزینه خیلی پایینتر از تهران و اصفهان که من خبر دارم چقدر بالاست...

ماشاالله بچه ها سرشار از انرژی هستن باهم بازی میکنن ولی من دیگه انرژی ندارم همینکه تربیتشون کنم کافی ...

خوب تربيت مهمه

وقت بزاريم براشون ختي بردن به كلاس تا استعداداشون كشف بشه بخث مالي و روان مادررررر همش مهمه

اوني كه يكي با فاصله مياره بدون استرس اصلا درك نميكنه

>*

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4933679/چهل-تا-سوره-ذاریات?postId=152314728

بچها هرکی تونست بیاد و برای شوهرم دعا کنه. براتون صلوات میفرستم. میدونم اینجا جاش نیست ولی مجبورم. 😓ازهمه تون عذر میخام. مخصوصا اسی😔

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂