2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم، زندانی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 64 پست
چون گوشیمو گرفت همه برنامه هامو حزف کرد خوب منم وابسته بودم به برنامه هام همرو پاک کردم میگه حق ندار ...

خب تا همه رو نگی نمیشه ما الان چی بگیم بگیم سر چند تا برنامه برو طلاق بگیر نمیشه که 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چند روز پیش با شوهرم بحثم شد گفت دیگه نمیخوام برام چیزی درست کنی شب اول اومد خونه پاشدم برا خودم ...

شوهرها عشقن😅😅😅

مخصوصأ وقتی لجباز میشن

وای شوهرمو تو چنین موقعیتی تصور کردم دلم ضعف رفت براش،من جای شما بودم میرفتم بغلش میکردم انقدر بوسش میکردم تا کلافه بشه😀

اخخ بی دلیل که نمیاد حذف کنه

خب قشنگ توضیح بده

منم یبار شوهرم اینستامو حذف کرد کلی فالویر داشتم😁ولی خب دلیلش این بود یه کلیپ بد توش دید 

تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.
منم چند روز پیش با شوهرم بحثم شد گفت دیگه نمیخوام برام چیزی درست کنی شب اول اومد خونه پاشدم برا خودم ...

😂😂من دسپختم خوبه شوهرم هم بارها گفته 

جنگ جهانی بینمون بشه از غذای که من درست میکنم نمیگذره 😂

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
الهی😁🤦‍♀️

خداشاهده دیشب کلی التماس کرده که من از او ن سیب زمبنی سرخ کرده ها میخوام😂😂😂

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
خب تا همه رو نگی نمیشه ما الان چی بگیم بگیم سر چند تا برنامه برو طلاق بگیر نمیشه که 

آبجی بخدا سر هیچییییی امروز صبحونه درست کردم نخورد، بعد یه عالمه حرف میزنع کع منو تو بدرد هم نمیخوریم و فلان بعد میرم و میگم طلاق میگه نه عمرا طلاقت نمیدم حس میکنم روانیه

صب تاشبم استفاده کنه چنین رفتاری طبیعی نیس گلم

بله طبیعیه 

ادم یه جاخسته میشه دیگه مدام زنش جای کارای مفیدسرش بی جهت توگوشی باشه من موردشودیدم واقعامرده حق داشت زنش زیاده روی می کرد

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  
شوهرها عشقن😅😅😅 مخصوصأ وقتی لجباز میشن وای شوهرمو تو چنین موقعیتی تصور کردم دلم ضعف رفت براش،من ...

اره اینجوریش خوبه

ولی شوهر من قشنگ میره غذا میکشه میاره وسط خونه میخوره. هیچم به خودش عذاب نمیده صدروزم قهر باشیم بخاطر غذا نمیاد طرفم

تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.
آبجی بخدا سر هیچییییی امروز صبحونه درست کردم نخورد، بعد یه عالمه حرف میزنع کع منو تو بدرد هم نمیخوری ...

با بزرگترها مطرح کردی؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شوهرها عشقن😅😅😅 مخصوصأ وقتی لجباز میشن وای شوهرمو تو چنین موقعیتی تصور کردم دلم ضعف رفت براش،من ...

نه دیگه پررو میشد .اخه گفت نمیخورم نون پنیر میخورم منم گفتم نمیخوری حداقل بیا گوشتشو بکوب ووای بعدش نیگفت توروخدا معذرتخواهی بکن من ابگوشتمو بخورم یخ کرد😂😂😂

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
😂😂من دسپختم خوبه شوهرم هم بارها گفته  جنگ جهانی بینمون بشه از غذای که من درست میکنم نمیگذره ...

من خودم بدم میاد ادم از سفره قهر کنه بهش گفتم من از سفره قهر نمیکنم باید جون داشته باشم جلوت وایسمو باهات کل کل کنم