2777
2789
عنوان

تحصیلات

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 31 پست
با بچه سه ساله شروع کردم.شبا همیشه درس میخوندم

خیییییلی خوبه 

ایول ب اراده ت 

ادامه بده پس

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفق باشی.بنظرت ممکنه من بخاطر تحصیلاتم تو ازدواجم به مشکل بخورم؟

ممنون

به  نظرم تو ازدواج نه.اما وقتی بخوای بچه بیاری به مشکل برمیخوری.چون بچه ها مخصوصا زمان الان نیاز به یه مادر با سواد دارن .

دیپلم الان دیگه حداقل تحصیلات حساب میشه.من خودم به خاطر پسرم درس خوندم

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
ممنون به  نظرم تو ازدواج نه.اما وقتی بخوای بچه بیاری به مشکل برمیخوری.چون بچه ها مخصوصا زمان ا ...

بنظرت منم میتونم بعد ازدواج ادامه بدم؟چون الان شرایطشو ندارم.

موفق باشی.بنظرت ممکنه من بخاطر تحصیلاتم تو ازدواجم به مشکل بخورم؟

ن ولی حیفه  وقتت الکی هدر بره 

از فرصتت استفاده کن 

چیزای بهتر یاد میگیری 

زندگیت بهتر میشه

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
بنظرت منم میتونم بعد ازدواج ادامه بدم؟چون الان شرایطشو ندارم.

آره عزیزم چرا نتونی فقط باید زرنگ باشی

من خودم بچه دارم.کارای خونه رو دارم.دانشگاه میرم .تولیدی هم زدم اونجا هم کار میکنم

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘

تحصیلات بالا یه حسن مث بقیه ویژگی های خوب خوب وقتی قراره ازدواج کنی فرد مقابل تحصیلاتتو میدونه و قبول میکنه و اصلانم تحصیلات بالا دلیل شخصیت بالای فرد نیست وگرنه که الان هر کی تحصیلات بالا داره که زندگیش گل و بلبل نیست ادامه تحصیل یه انتخاب تو زندگیه البته منم با ادامه تحصیل موافقم ولی به نظرم تو خوشبختی آدم اونقدرام مهم نیس

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
ن ولی حیفه  وقتت الکی هدر بره  از فرصتت استفاده کن  چیزای بهتر یاد میگیری  &n ...

آخه خیلیا رو دیدم اطرافم با وجود تحصیلات بالا به هیچ جایی نرسیدن و آخرم با کسی ازدواج کردن که حتی دیپلمم نداشت.با این اوضاع بد جامعه فکر نمیکنم آینده شغلی هم داشته باشه.باید مدرک داشته باشه که از بقیه کم نیاری..

تحصیلات بالا یه حسن مث بقیه ویژگی های خوب خوب وقتی قراره ازدواج کنی فرد مقابل تحصیلاتتو میدونه و قبو ...

ممنون از نظرت.منم با حرفت موافقم تحصیلات یه انتخابه و خوشبختی یه حس درونیه.

آره عزیزم چرا نتونی فقط باید زرنگ باشی من خودم بچه دارم.کارای خونه رو دارم.دانشگاه میرم .تولیدی هم ...

ماشاءالله نمونه یه زن موفق هستی.امیدوارم همینطور موفق باشی و به اهدافت برسی.

آخه خیلیا رو دیدم اطرافم با وجود تحصیلات بالا به هیچ جایی نرسیدن و آخرم با کسی ازدواج کردن که حتی دی ...

من کار ب بقیه ندارم 

شاید اخلاق دیگه ای داشتن ک اونجوری شدن 

هرکسی شرایط خودش رو داره 

حرفم اینه. بیکار نمون خدای نکرده تنبل بار میای 

و ب بی تحرکی عادت میکنی 

درس بخون تلاش کن  جنب و جوش داشته باش 

اگه میخای بدونی آینده موفق میشی یا ن    ببین الان از شرایط موجود بهترین استفاده رو میکنی یا ن 

ب هییییییبیچ وجه کار امروزو  یا کاری ک میتونی امروز انجامش بدی  ب بعدا نسپار

حتی بنزین زدن ماشین 

نگو فردا  دارم میرم فلان جا  تو راهم میزنم      همین الان 20 دقیقه وقت بذار و خیال خودتو راحت کن 

شاید فردا فراموش کردی یا دیر راه افتادی 

آسایش فردا درگرو. انتخابای امروزمونه