2777
2789
ن من وزنم خوبه ۷۴کیلوام ولی باورت نمیشه چقدر استرس دارم دکتر بهم ی بار آسنترا داد بهم نساخت پریشب به ...

مردشور کرونا ببره که نابودمون کرد. من شوهرم سرفه میکنه میخوامسکته کنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردشور کرونا ببره که نابودمون کرد. من شوهرم سرفه میکنه میخوامسکته کنم. 

منم همینم بخدا تازه شوهر من کرونا گرفت بدون هییییییچ علایمی حتی سردرد

رفت تست بده من آروم بشم بدتر شدم مثبت بود

فعلا روزي يدونه فلوكستين ده ميخورم صبحا

من خیلی سال است س و اضطراب دارم. کرونا تشدیدش کرد. یه دوره سختی رو ده سال پیش گزروندم که بعد از اون روحم خیلی اذیت شد و کلی وزن کم کردم

منم همینم بخدا تازه شوهر من کرونا گرفت بدون هییییییچ علایمی حتی سردرد رفت تست بده من آروم بشم بدتر ...

الان حالش خوبه ؟ کی این اتفاق افتاد. من دورو بریهای شوهرم اکثرا کرونا گرفتن.شوهر منم تو جمعشون بوده.

الان حالش خوبه ؟ کی این اتفاق افتاد. من دورو بریهای شوهرم اکثرا کرونا گرفتن.شوهر منم تو جمعشون بوده.

اره خوبه جریان  واسه دوماهه پیشه ولی واقعا هیچیش نبود باورمون نمیشد مثبته

پدرشوهرمم براثرکرونا فوت کرد تازه چهلمشو دادن

اره خوبه جریان  واسه دوماهه پیشه ولی واقعا هیچیش نبود باورمون نمیشد مثبته پدرشوهرمم براثرکرونا ...

پس حق داری که اینقدر بهم ریختی. سعی کن ویتامین ث بخوری و به این فکر کن که در سال خیلی بیشتر از کرونا افراد دنیا به خاطر آسم میمیرن.مساله ای که کرونا داره اینه که هر روز امارش و میگن و اینجوری روان ادم بهم میریزه. من یه پیج تو اینستا دیدم یه خانم محقق با توصیه به ویتامین ث . یه سری مواد غذایی خیلی بیمارها رو خوب کرده. بازم نمیدونم .از بس هر سری یه چیزی میگن بخورین یانخورین ادم نمیدونه اعتماد کنه یا نه

پس حق داری که اینقدر بهم ریختی. سعی کن ویتامین ث بخوری و به این فکر کن که در سال خیلی بیشتر از کرونا ...

ممنونم خواهر گلم ان شالله هرچی زودتر این بلا از سرمون بره ب حق امام حسین

تاثیر داشته؟حالت بد نشد باهاش

نه برا من خيلي خوبه .حالمو خيلي بهتر كرده همه ميگن.اما به مادرم نساخت حالشو بد كرد

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️