2777
2789
من ميخام از خط شوهرم پرینت بگیرم میشه فرقی نداره حالا یا متن یا شماره 

ببین اگ همرا اول داره همراه من واگ ایرانسل داره ایرانسل منو نرم افزارشو رو گوشیه خودت نصب کن وقسمت کاربریش شماره شوهرتو وارد کن فقط باید دوثانیه گوشیه شوهرت دستت باشه ی کد به گوشیه شوهرت میاد اون کدو وارد کن وازگوشیه خودت ریز مکالمه ها وبه کی پیامک زده وجه ساعتوتاریخی رو بهت میده بسیار راحته

بچه هام دنیامن😍😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین اگ همرا اول داره همراه من واگ ایرانسل داره ایرانسل منو نرم افزارشو رو گوشیه خودت نصب کن وقسمت ک ...

همراه من دارم اما اصلا وصل نمیشه خاک به سر بعدش قبلا شوهرم فک کنم نصب کرده من میتونم یه بار دیگه رو گوشی خودم نصبش کنم اگه میشه بگید چطوري این کارو بکنم

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋
ببین اگ همرا اول داره همراه من واگ ایرانسل داره ایرانسل منو نرم افزارشو رو گوشیه خودت نصب کن وقسمت ک ...

گوشیش ایرانسله ببخشید درست متوجه نشدم چه برنامه ایی باید نصب کنم

همراه من دارم اما اصلا وصل نمیشه خاک به سر بعدش قبلا شوهرم فک کنم نصب کرده من میتونم یه بار دیگه رو ...

ببین وقتی شوهرت خوابه بردارگوشیشو نرم افزارو وارد شو برو قسمت تنظیماتش شماره رو دوباره وارد کن دوباره بهت کد میده وباید نت حتما وصل باشه میتونی کاملا ریز جزئیاتشو دربیاری خیلی ساده س

بچه هام دنیامن😍😍😍😍
گوشیش ایرانسله ببخشید درست متوجه نشدم چه برنامه ایی باید نصب کنم

ایرانسل من وقتی نصب میکنی شماره ای که میخوای به پیاماش دستیابی پیداکنی وارد میکنی ی کد به همون خط میاد وارد میکنی کد رو و بعد میبینی گزینه هاشو میری قسمت ریز کارکرد و اونجابهت تماسا وپیامکها همراه باساعت وتاریخشو واست ارسال میکنه همون دقیقه و ایرانسل من ازهمراه اول بهتره خیلی سریع بهت میده

بچه هام دنیامن😍😍😍😍
ببین وقتی شوهرت خوابه بردارگوشیشو نرم افزارو وارد شو برو قسمت تنظیماتش شماره رو دوباره وارد کن دوبار ...

ممنون از راهنماييتون

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋