2777
2789
خب مردها فرق دارن من اگ قهر کنم خیلی لجش میگیرع 😂😂😂ولی من نقطه ضعفشو پیدا کردم گرفتمش تو مشتم

تنهاچیزی نفهمیدم نقطه ضعفشه😂😐

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تنهاچیزی نفهمیدم نقطه ضعفشه😂😐

هر مردی ی مدلیع دیگه

من اگ با شوهرم وسط ی دعوا خییییلی بد حتی کتک و‌کتک کاری باشیم اگ یهو بغلش کنم سرررریع دعوا تموم میشع😐😂بوسم میکنه اشتی میشیم بعدم معذرت خاهی میکنه

میدونم عجیبه ولی قهر ممنوعه برا ما چون طاقت نداریم

💚🌻کاش تیکرم واقعی بشه

به نظرم صورت مسئالرو یکم تغیر بده 

به جای بهترین تنبیه برای مرد چیه؟

بگو بهترین راه برای حل مشکلم با همسرم چیه؟

جوابش میشه صحبت کردن با همدیگه و درصورت به تفاهم نرسیدن مشاوره گرفتن از افراد بزرگ و عاقل خانوادتون 

اینجوری مشکل رو حل میکنی عزیزم به جای اینکه دعوا و قهر و تلخی رو به خونت راه بدی😉❤️

اینک کنارش نخابی و اجازه ندی بغلت بگیره و باهاتم حرف بزنه  من الان همین بلارو سرش اوردم

این راهکار ها خونه خراب کنن عزیزم 

تو هیچ شرایطی جای خوابتون رو از هم جدا نکنید 

سردی میاره 

آدما زبون دارن که با هم حرف بزنن 

با این راه حل ها چند بار اول شاید جواب کاذب بگیرید ولی طولی نمیکشه که نسبت به هم سرد بشین و دور از جون کار به طلاق عاطفی بکشه 🌺

[QUOTE=152288147]این راهکار ها خونه خراب کنن عزیزم  تو هیچ شرایطی جای خوابتون رو از هم جدا نکنید  سردی می ...[/QUOTE

ن  نقطه ضعف مرد همینه   اگ این کارم نکنیم ک سنگ روی سنگ بند نمیشه 

اگه بخوای بترکونیش و کلا تموم شه شاید شکستن غرورش و دست انداختنش اگه به تنبیه سطحی راضی ای و زندگیت ...

با شکستن غرور یک مرد فقط اونو از خودتون دور میکنید 

مرد ها وقتی غرورشون میشکنه مشکنن 

و مردی که بشکنه دیگه نمیشه ازش توقع داشت که برای زندگی مردونگی کنه😉🌺

با شکستن غرور یک مرد فقط اونو از خودتون دور میکنید  مرد ها وقتی غرورشون میشکنه مشکنن  و ...

ما هروقت باهم حرف میزنیم وقتی قانعش میکنم کم میاره میخواد بگه نه حرفم درسته قهرمیکنه شرایط بدترمیشه😐

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
[QUOTE=152288147]این راهکار ها خونه خراب کنن عزیزم  تو هیچ شرایطی جای خوابتون رو از هم جدا نکنی ...

امیدوارم زود تر اون که کار از کار بگذره راه حلتون رو تغیر بدید عزیزم 

یکی از وجوه تمایز انسان ها با دیگر موجودات زبان و قدرت تکلمه 

پس میشه باهم صحبت کنیم 

تا مظورتون از بند شدن سنگ روی سنگ چی باشه؟ 

اگر هدفتون اینه که حرفتون به کرسی بشینه خوب ممکنه چند مدت اول این اتفاق به دلیل ترس مرد از پاشیدن زندگیش بیافته 

ولی مطمئن باشید طولی نمیکشه که از این رفتار خسته میشن و دیگه هیچ تلاشی برای نگه داشتن زندگی نمیکنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز