2777
2789
عنوان

بی خوابی های شبانه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمدونم گرمش باشه از چیزی بترسه جاشو عوض کنید هم نمیخوابه؟

کلا شبا بیدار میشه و جیغ و داد یه وجبی خونه رو میذاره رو سرش

باز با این کارا آروم میشه ولی نیم ساعت نهایتا

چیا مثلا؟ محیط آرومه،دمای محیط نرماله چیز دیگه ای هست؟

بچه وقتی جاییش دردنکنه و شکمش سیرباشه شب تاصبح راحت میخابه وقتی بیتابن یعنی جاییش درمیکنه.جا هم منظورهم دل درده یا بدن درد

بعضی وقتا اطرافیان زیاد بچرو بالاوپایین میکنن بازی بازی میکنن بدنشون دردمیگیره

استارتر هر چند ساعت یک بار به پسرت شیر میدی؟

وقتی خوابه که دوسه ساعت خوابه بیدار بشه میخوره ولی اگه نیم ساعت بعدشم نگاش کنی یه سره دنبال سینه ست،تو بیداری دوساعت یه بار و البته چه بسا کمتر

گریه عصروشب از دل دردِ. خودت چیزای گرم بخور.طبع شیرت ک گرم بشه خوابش بهترمیشه. من چندروزِ خرما وکن ...

درسته .دل دردوقولنج تا سه وچهارصبحه.بعدش اکه گریه وبی قرارباشن مال دل درد نیست

صبح و ظهر و شب شبا حدودای یازده و نیم دوازده

عزیزم نوزادشما هنوزیک ماه نشده پس بایدبیشتروقتشوبخوابه بخاطرکولیکش اذیته هر2ساعت بهش شیربدین قطرشم فک کنم هر6ساعت باشه چ قطره ای میدین؟ 

بچه وقتی جاییش دردنکنه و شکمش سیرباشه شب تاصبح راحت میخابه وقتی بیتابن یعنی جاییش درمیکنه.جا هم منظو ...

والا دکترش خیییییلی قدیمی و با تجربه ست، معاینه کرد گفت خوبه، بخاطر کرونا هم کسی نمیاد که ور بره باهاش

کولیکش هم که قطره می خوره براش

ولی حتما این به خود پیچیدنش درده دیگه طفلکم

عزیزم نوزادشما هنوزیک ماه نشده پس بایدبیشتروقتشوبخوابه بخاطرکولیکش اذیته هر2ساعت بهش شیربدین قطرشم ف ...

اسم قطره رو نمیدونم،زرده،پرتقالیه طعمش

والا جون دکتر گفت هشت ساعت منم هشت ساعت میدم میشه زودترم داد؟

ضرر نداره؟

والا دکترش خیییییلی قدیمی و با تجربه ست، معاینه کرد گفت خوبه، بخاطر کرونا هم کسی نمیاد که ور بره باه ...

اره دل دردداره.من خودم همه ی این راه هارو رفتم بخدا خاب شب واسم کابوس بود شوهرم بعضی شبا میگفت میخام برم داخل کوچه بخابم دیگه .....

عیب نداره یکم بزرگتر بشه کمترمیشه 

[QUOTE=152282032]اسم قطره رو نمیدونم،زرده،پرتقالیه طعمش والا جون دکتر گفت هشت ساعت منم هشت ساعت میدم میشه زودترم داد ...[/QUOTE خب بستگی داره چ قطره ای باشه کولیک ید باشه کولیک ایز یاپدی لاکت یابی بی کر یا پروکید یا..هزار نوع قطره داریم گلم