2777
2789

بجز شوخی با قیمت😂

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاج طلا هستم جام رو سرتونه😎🤣🤣🤣

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

میخوای تو تبلیغ ازش استفاده کنی؟🙊😮

" با شما از زخمی سخن می‌گویم برآمده از نیزه‌های نادانی و ما همه قربانی آنیم؛ کسی دوستدار حقیقت نیست، همه دوستدار مصلحتند..‌." بهرام بیضایی💜      اکانت قبلیم رو بی‌رحمانه ازم گرفتن به خاطر گفتن حقیقت، اما برگشتم تا با هم " به جای نفرین به تاریکی، شمعی روشن کنیم. "                  

من یه طلائم 😍 آرزو دارم منو بخری😁☝️ هدیه واسه زنت ببری😂👋

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕
میخوای تو تبلیغ ازش استفاده کنی؟🙊😮

نه یه متن بهمون دادن😂

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️