2777
2789
عنوان

مادر یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 33 پست
واسه بچه اولت چیکار کردی خودش هم رفتارش بهتر شده؟

بهش بیشتر توجه میکنم. باهاش حرف میزنم میزارم برام حرف بزنم. همیشه با یه باشه میدونم یا نه ردش میکردم اما الان میشینم بهش گوش میدم قشنگ و جوابشو با حوصله میدم بهش. خودشم یکم اعصابش بهتر شده خودمم بهم خوش میگذره وقتی دخترم برام حرف میزنه. لعنت به این گوشیا. 

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
بهش بیشتر توجه میکنم. باهاش حرف میزنم میزارم برام حرف بزنم. همیشه با یه باشه میدونم یا نه ردش میکردم ...

چقده خوب خوشحالم کردی از کجا وقت میاری

واقعا اصن گوشیا همه وقت آدمو میگیره امیدوارم واسه دخترم مامان خوبی باشم امروز همش سرم تو تلگرام بود....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقده خوب خوشحالم کردی از کجا وقت میاری واقعا اصن گوشیا همه وقت آدمو میگیره امیدوارم واسه دخترم ماما ...

اخه من بجه دومم خیلی کم خابه و همش رو پامه. بعد استارتر پیشنهاد خوبی داد گفت همینجور که بچه دومت روپاته به بچه اولتم برس. باهاش بازی کن و حرفت بزن. دیدم راست میگه منکه نمیرسم برم کاراخونمو بکنم و این همش روپامه پس حداقل بجای اینکه سرمو توی گوشی کنم برم به دختر اولم برسم. بگم اسباب بازیاشو بیاره پیش من باهاش بازی کنم یا میره بیرون و میاد بگم بیاا بشین بغلم برام تعریف کن چه خبر بودو جیشد. دیدم دخترم با ذوق برام همه چیو تعریف کرد و انقدر ذوق کرده بود دارم بهش گوش میدم که اون حرفا که من بهش گوش دادمو بیشتر برای دیگرانم میگفت با ذوق. 

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم